; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Perre Fouras

Cătălin Măruță ne-a dezvăluit cine este Père Fouras din Fort Boyard

27 October 2017

Identitatea celui care este în spatele lui Père Fouras din Fort Boyard a fost dezvăluită ieri, 26 octombrie,  în cadrul emisiunii „La Măruță'.

 

Sub masca și hainele stăpânului fortăreței se află actorul Marius Manole. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acesta a mărturisit că acest personaj a fost o provocare pentru el.

 

'A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată. Stăteam opt ore împreună cu producătoarea și doi cameramani într-o cămăruță mică, doar noi patru. Iar timp de opt ore trebuia să improvizăm, vorbeam non-stop, spuneam tot ce-mi trecea prin cap. Niciodată nu am făcut așa ceva. A fost o super experiență! Mi-e foarte drag acest personaj și mi-ar plăcea să fac un film în care să joc machiat așa. S-a muncit foarte mult pentru a arăta așa, iar eu și domnișoara make-up artist ne trezeam cel mai devreme. Mergeam cu trei ore înainte de filmare', a spus Marius Manole despre experiența de a-l interpreta pe bătrânul Fouras.

 

Père Fouras este personaj cheie  în emisiunea Fort Boyard, iar în fiecare ediție concurenții încearcă să fure cât mai mulți bani din averea lui. Pentru a ține secretul cât mai bine, Marius Manole a mărturisit că nici măcar mamei lui nu i-a spus că el interpretează acest personaj, deși vocea a fost cea care l-a dat de gol.

'Mă simt ușurat că nu mai trebuie să țin acest secret. Multă lume m-a întrebat dacă eu sunt Pere Fouras, nici măcar mamei nu i-am spus, dar ea m-a recunoscut după voce', a declarat actorul.

Aventura Fort Boyard este difuzată în fiecare duminică de la ora 20.30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare