Homepage  / Știri / Televiziune

Cătălin Măruță, despre motivul pentru care nu va mai apărea pe post, la Pro TV. „Mai avem săptămâna viitoare”

Cătălin Măruță, despre motivul pentru care nu va mai apărea pe post, la Pro TV. „Mai avem săptămâna viitoare”
8

de Andra Stana,

Cătălin Măruță nu va mai apărea pe post, la Pro TV. Vedeta a făcut anunțul în direct, chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă la acest post. Soțul Andrei a explicat că va intra în concediu. Acesta este motivul pentru care, o vreme, show-ul va ieși din grila Pro TV.

Miercuri, 20 iulie, Cătălin și-a informat fanii că se pregătește să intre în vacanță. „La Măruță” nu se va mai regăsi în grila postului pentru ceva timp. De săptămâna viitoare, emisiunea prezentată de Cătălin Măruță va intra în vacanță.

„Mai avem săptămâna viitoare emisiune și apoi intrăm în vacanță, Ciucă!”, a anunțat Măruță, în direct, la PRO TV.

Ca-n fiecare an, Cătălin Măruță va pleca în vacanță alături de Andra și cei doi copii ai lor, Eva și David.

Cătălin Măruță, despre motivul pentru care nu va mai apărea pe post, la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cătălin Măruță e la Pro TV de 15 ani

Cătălin Măruță a început să lucreze la Pro TV în septembrie 2007, atunci când a început să prezinte emisiunea „Happy hour”. După 6 ani, show-ul și-a schimbat numele și a devenit „La Măruță”.

În mai, Măruță și-a spus punctul de vedere cu privire la zvonurile privind faptul că Pro TV ar urma să îl dea afară de pe post. Atunci, în presă au apărut informații că emisiunea „La Măruță” va fi mutată pe postul Acasă TV, pentru că cei de la conducere și-ar fi dorit să crească audiența și pe celălalt post al trustului. După ce a auzit zvonurile, Cătălin Măruță a vorbit despre această situație în emisiunea sa.

Vedeta Pro TV a explicat că nu este vorba decât de o informație eronată. Mai precis, show-ul care îi poartă numele va fi difuzat în continuare de la aceeași oră și pe același canal.

De 15 ani, Cătălin Măruță lucrează la PRO TV și nu are de gând să renunțe prea curând la emisiune. Pe lângă show-ul de la PRO TV, soțul Andrei se ocupă și de podcastul său „Acasă la Măruță”, care se numără printre cele mai urmărite podcasturi din România. Pe YouTube, Cătălin Măruță are milioane de vizualizări.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton