Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță a ajuns la spital chiar înainte de a intra în emisiune. Ce i s-a întâmplat: „Aveți grjă, oameni buni!”

Cătălin Măruță a ajuns la spital chiar înainte de a intra în emisiune. Ce i s-a întâmplat: „Aveți grjă, oameni buni!”
19

de Redactia Tvmania

Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unui banal incident casnic. Iată ce s-a petrecut cu îndrăgitul prezentator de televiziune!

Cătălin Măruță a ajuns la spital din cauza pisicii

Cătălin Măruță, prezentator TV, a ajuns la spital după ce a fost zgâriat adânc de pisica sa, Miți, în timp ce se juca cu ea. Pentru a preveni orice complicații, a fost necesar să primească trei vaccinuri: două antirabice și unul antitetanos. Chiar dacă pisica lui este vaccinată, prezentatorul urmează o cură de antibiotice pentru a se asigura că nu apare nicio infecție.

maruta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Prezentatorul TV și-a îndemnat prietenii din mediul online să fie vigilenți când se joacă cu animalele lor, pentru a evita să se regăsească într-o situație similară.

„Noaptea trecută m-am jucat un pic cu Miți și astăzi am fost să îmi fac injecție. Mi-am făcut antirabic, antitetanos. Mi-am făcut vreo trei vaccinuri.

Chiar dacă e pisică de casă, chiar dacă e vaccinată, ea mai merge prin curte și poate să facă foarte multe prostii, adică să se joace cu gheruțele ei, să fie mușcată de alte pisici, ceea ce nu este bine.

Am fost la doamna Elena, la Matei Balș. Am făcut vaccinul înainte de emisiune. Să vezi ce înseamnă joaca cu pisica…

Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta… Așa ceva? Oameni buni, chiar dacă aveți pisica dumneavoastră acasă sau câinele, cel mai bine este să mergeți la doctor dacă sunteți mușcați!”, a transmis Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV.

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 19

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din anul 2008

Andra și Cătălin Măruță se numără printre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cu o relație solidă de peste 15 ani, aceștia se bucură de o legătură frumoasă și au împreună doi copii minunați, David și Eva.

Pe plan profesional, ambii au cariere de succes, iar cuplul lor pare să fie unul de nedestrămat. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a subliniat ideea că mariajul lor ar putea ajunge la un punct de cotitură, iar divorțul nu este exclus.

În 2008, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios într-o biserică din Târgu Jiu, orașul natal al prezentatorului TV. La petrecerea de după ceremonia religioasă s-a estimat că au participat în jur de 800 de persoane, printre care s-au regăsit și numeroase vedete.

Sursă foto: Instagram Cătălin Măruță – Andra – Libertateapentrufemei

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton