Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, impresionat de întâlnirea cu Părintele Pimen. „Muntele Athos, casa lui, este un loc magic”

Cătălin Măruță, impresionat de întâlnirea cu Părintele Pimen. „Muntele Athos, casa lui, este un loc magic”
11

de Redactia Tvmania,

Cătălin Măruță a plecat pe Muntele Athos, însoțit de câțiva dintre colegii săi apropiați. Prezentatorul, care a petrecut ultimele zile în Grecia alături de aceștia, a lăudat, într-un mesaj pe rețelele de socializare, harul Părintelui Pimen.

După ce și-a pierdut tatăl, Cătălin Măruță a ales să-și aline suferința vorbind cu părintele Pimen.

„Părintele Pimen, un om cu adevărat plin de har! Muntele Athos, casa lui, este un loc magic, oferă un refugiu unic pentru suflet. A fost prima mea vizită aici, dar cu siguranță nu va fi ultima.”, a fost mesajul transmis de Cătălin Măruță printr-un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

Cătălin Măruță, impresionat de întâlnirea cu Părintele Pimen (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Să-ți fie de folos pelerinajul duhovnicesc Cătălin. Cine vine o dată în Sfântul Munte Athos cu siguranță se mai întoarce de mai multe ori. Și soțul cu fiul meu de când au mers prima data în Sfântul Munte Athos s-a legat o trăire duhovnicească pe care o repetă mereu. Maica Domnului să acopere pașii fiecărui pelerin din grădina sa”, „Foarte mare bucurie pentru suflet să fii alături de un așa suflet precum a părintelui Pimen!” și „Părintele Pimen, un om al lui Dumnezeu cu mult har și multe învățături. Cu dragoste, blândețe și iubire Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și Doamne ajută” sunt doar trei dintre mesajele lăsate de fanii lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță și-a pierdut tatăl de curând

La sfârșitul lunii august, tatăl lui Cătălin Măruță, judecătorul Constantin Măruță, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul de la Pro TV, pe pagina sa oficială de Facebook, unde a transmis un mesaj emoționant pentru părintele său: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea”, a scris Cătălin Măruță, adăugând cât de multe a învățat de la tatăl său.

„De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grijă de noi. Odihnește-te în pace!”, a încheiat el.

Mesajele de condoleanțe de la fani nu au întârziat să apară. Mihai Bobonete i-a scris: „Condoleanțe”, iar Ovidiu Lipan Țăndărică a adăugat: „Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar vouă putere și să îl pomeniți mereu…”. Un alt urmăritor i-a transmis: „Cătălin, sunt sigură că și tatăl tău era un om mândru cu așa fiu și familia ta frumoasă…”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton