Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, impresarul fiicei sale. „Sunt pregătit să o ajut, dacă ea își va dori”. EXCLUSIV

Cătălin Măruță, impresarul fiicei sale. „Sunt pregătit să o ajut, dacă ea își va dori”. EXCLUSIV
5

de Cătălina Matei,

Alături de Andra, Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Iar cei doi copii, David și Eva, îi completează perfect. Totodată, mezina familiei are toate șansele să-și depășească părinții, puștoaica având deja un rol în filmul „Tati part-time”. Este pregătit prezentatorul TV să devină și impresarul fiicei sale?

Cătălin Măruță: „De când era mai mică, Eva a arătat înclinații spre o carieră artistică”

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi… Perfect adevărat în cazul familiei Măruță, căci copiii au moștenit din plin talentele părinților. Dacă David, primul născut, a demonstrat deja că are veleități de prezentator, având și o emisiune la un radio pentru copii și părinți, Eva pare că a luat tot ce se putea mai bun de la Andra și Cătălin Măruță. La doar 8 ani, puștoaica are deja primul ei rol într-un lungmetraj – „Tati part-time”, în care joacă alături de actorul Alex Bogdan.

Este pregătit Cătălin Măruță să devină managerul propriei sale fiice? Aflăm imediat mai multe detalii chiar de la vedeta Pro TV!

Încet, încet… Eva își face o carieră în showbiz. A debutat deja ca actriță în „Tati part-time”, în online deja e „veterană”… Unde o vezi peste 10 ani, să zicem?

De când era mai mică, Eva a arătat înclinații spre o carieră artistică. Ea chiar spune că vrea să devină actriță, cântăreață și dansatoare. Abia aștept să o vedeți în „Tati part-time”, din ianuarie în cinematografe! A luat proiectul foarte în serios, este conștiincioasă, iar noi suntem întotdeauna alături de ea la filmări, să o sprijinim și să o ajutăm. Peste 10 ani, dacă pasiunile ei rămân aceleași, probabil va fi artistă în adevăratul sens al cuvântului, va cânta și va juca în filme. În acest moment, totul este posibil, depinde numai de dorința ei de a merge pe acest drum. Mereu am spus-o: noi o vom sprijini întotdeauna!

Și tot peste 10 ani… tu vei fi managerul ei?

Nu este ușor să găsești un om cu care să rezonezi și în care să ai încredere că va lua cele mai bune decizii pentru tine. De aceea, cred că sunt artiști care au ales să lucreze cu persoane din familie: poate tată, soț sau soră. Nu știu cum va fi în cazul Evei, dacă va deveni artistă, dar sunt pregătit să o ajut, dacă ea își va dori. Iar dacă nu voi fi managerul ei, cu siguranță eu și mama ei îi vom fi aproape, gata să dăm un sfat, la nevoie.

Care este cea mai mare provocare pentru tine din postura de părinte?

Timpul. Nu îmi ajunge. Aș vrea să petrec fiecare clipă cu copiii mei, îi iubesc enorm, îmi încarc sufletul când îi văd învățând lucruri noi, crescând. Eu și Andra nu ne putem sătura de ei. Cred că mulți părinți înțeleg asta.

catalin-si-eva-maruta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cătălin Măruță și plăcerile sale irezistibile

Ce îți place să faci cel mai mult dincolo de TV? Când ai timp exclusiv pentru tine…

Sunt multe lucruri care îmi fac plăcere și mă destind. Îmi place să gătesc, să mă plimb cu bicicleta în aer liber, să mă plimb fără țintă în orașe pe care doresc să le descopăr. Dar nu țin neapărat să le fac singur, dacă sunt cu familia este minunat. Chiar zilele trecute ne-am plimbat cu bicicletele prin pădure, ne-am bucurat de o zi senină de toamnă și a fost excelent.

Și ce nu poți refuza niciodată indiferent de circumstanțe?

Mâncare bună. Asiatică sau italienească. Sau făcută de Andra, de mama mea sau de soacra mea.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton