; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cătălin Măruță i-a furat mașina lui Ioniță din Clejani

15 November 2011

Surprizele se țin lanț pentru Ioniță din Clejani, de ziua lui. După ce Viorica s-a transformat în Marilyn Monroe de Clejani pentru a-i ura la multi ani', echipa Happy Hour' a mai născocit un plan pentru a-l sărbători pe artist: i-a întins o cursă chiar în această dimineață, complice fiind nimeni alta decât soția sa.

O echipa de muncitori s-a oprit în fața casei lui Ioniță, și-a depozitat materialele pe gardul său si, mai mult, a întins masa pe un ziar, chiar pe capota mașinii sărbătoritului.

Totul a culminat în momentul în care Cătălin Măruță i-a furat mașina lui Ioniță de sub nasul său. Scandalul care s-a iscat aproape că l-a lăsat fără glas pe sărbătorit, care nu a bănuit nici un moment că este victima unei filmări la multi ani marca Happy Hour'.

Cât de tare s-a enervat Ioniță din Clejani, cum a împărțit cuvinte grele în stânga și-n dreapta, de ce s-a urcat Viorica pe gardul casei, dar și ce metodă au găsit cei doi pentru a scăpa de muncitorii nedoriți, telespectatorii Pro TV vor afla în ediția Happy Hour' de azi.

ctlin-mru-i-a-furat-maina-lui-ioni-din-clejani-1

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare