Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, gata de o aniversare specială la Pro TV. „16 ani, incredibil!”. EXCLUSIV  

Cătălin Măruță, gata de o aniversare specială la Pro TV. „16 ani, incredibil!”. EXCLUSIV  
9

de Cătălina Matei,

Cătălin Măruță este gata de aniversare, căci pe 22 octombrie prezentatorul TV aniversează cei 16 ani de când a intrat prima dată pe acest post. „Happy Hour” la început, „La Măruță” în prezent, emisiunea pe care o prezintă îi dă cele mai mari satisfacții și bătăi de cap, deopotrivă.

De aproape 25 de ani, Cătălin Măruță este prezent pe micul ecran, iar ultimii 16 i-a petrecut la Pro TV. După ce timp de 6 ani și-a întâmpinat invitații pe celebra canapea „Happylica”, nume derivat din titlul emisiunii de atunci – „Happy Hour”, formatul a trecut în 2013 printr-o schimbare de brand: a apărut „La Măruță”.

Cei 16 ani petrecuți de Cătălin Măruță la Pro TV vor fi celebrați printr-o ediție specială a emisiunii „La Măruță”, pe 23 octombrie. Un prilej tocmai bun pentru invitați de seamă, distracție pe cinste, tort la discreție și amintiri din primele ediții.

Încă puțin și sărbătorești 16 ani de când realizezi divertisment la PRO TV. „Happy Hour”, apoi „La Măruță”… ce anume ți-a dat cele mai mari satisfacții și, deopotrivă, bătăi de cap în tot acest răstimp?

16 ani, incredibil. Aș spune că, deși eram adult, independent financiar, cu mulți ani de muncă deja în spate, în acești ani m-am transformat, poate m-am și maturizat. Am învățat să îmi apreciez și mai mult echipa, colegii, pentru că trecem împreună prin emoții, depunem efort, ne sprijinim unii pe alții. În acești ani, m-am căsătorit, am devenit tatăl a doi copii. În esență, viața mea este mai bogată și sunt foarte recunoscător pentru asta.

happy-hour-catalin-maruta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Între timp, ai acumulat ceva vechime și podcastul tău… se dezvăluie mai ușor invitații tăi în online decât la TV?  

Podcastul „Acasă la Măruță” oferă o atmosferă diferită față de o emisiune TV live. Una din diferențe este timpul mai lung pe care i-l acorzi unui invitat, ceea ce face ca persoana să se destindă treptat, dar și intimitatea oferită de un studio în care suntem puțini, bem un pahar de vin. Chiar te simți ca acasă. În platoul emisiunii mele, de exemplu, avem operatori, mașiniști, regizor de platou și asistenți, ne întrerup discuția pauzele de publicitate.

Este mult mai greu ca un invitat să abordeze subiecte sensibile. Dar nu este imposibil, cred că ține de abilitatea moderatorului și de dorința invitatului de a se deschide. Îmi aduc aminte de numeroase interviuri speciale de-a lungul timpului, invitați care au vorbit despre relația cu părinții lor, perioade dificile din viețile lor. Cred că a contat mult încrederea pe care mi-au acordat-o invitații întotdeauna și le mulțumesc pentru asta.

catalin-maruta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Ai avut parte și de refuzuri din partea vedetelor de-a lungul timpului? Cum le-ai gestionat?

Da, sigur că am avut parte și de refuzuri. Dar cei mai mulți care au considerat la un moment dat că nu se potrivesc cu formatul au revenit asupra deciziei și până la urmă mi-au călcat pragul. Noi respectăm, desigur, decizia fiecăruia, și ne bucurăm când vedetele văd în invitația noastră o oportunitate de a se conecta cu publicul, de a-și spune povestea într-un cadru relaxat, prietenos.

Nu cred că e nevoie de o statistică… când familia ta este invitată în emisiune crește audiența. Cât de tare îți surâde ideea unui reality-show cu voi? Și cum s-ar numi?

Cred că împărtășind constant momente din viețile noastre pe social media deja facem un fel de reality show. Dacă am da un nume acestui serial, i-am spune simplu: „Familia Măruță”. Aceștia suntem noi, fără să ne ascundem, fără să ne prefacem.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton