; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruţă face curse de căruţe la „Happy Hour”

10 October 2011

Adriana Bahmuţeanu, Viorica din Clejani şi Niculina Stoican se iau la întrecere în ediţia de luni, 10 octombrie, a emisiunii „Happy Hour'. Cele trei invitate vor lua contact cu materialul înflorat al celei mai vesele canapele din showbiz, „Happylica', cum nici nu-şi imaginau vreodată: la cârma unor căruţe, „tunate' cu câte doi cai putere.

Odată gătite de întrecere, căruţele „Happy' s-au lăsat pe mâna celor trei femei, pornite pe strunit caii şi chitite să câştige cursa lansată de neobositul Cătălin Măruţă.

Nu doar vedetele sunt cele care trăiesc din plin confruntarea, ci şi localnicii din satul în care „Happy Hour' a dat startul întrecerii cu căruţe care se bucură de aşa musafiri, aleşi pe sprânceană.

Încântaţi că Adriana Bahmuţeanu, Viorica din Clejani şi Niculina Stoican trec atât de aproape de pragul lor, le-au demonstrat că sunt „happy' de oaspeţi şi le-au servit cu cafea.

Întrecerea-i întrecere şi doar una poate fi câştigătoare, însă distracţia nu cunoaşte ierarhii. Aşa că au cântat tot drumul şi au transmis exuberanţa lor nu doar lui Măruţă, ci şi oamenilor adunaţi să le vadă.

Că sunt talentate la cântat, de asta nu se mai îndoieşte nimeni, însă telespectatorii ProTV vor putea vedea luni la „Happy Hour' dacă Viorica din Clejani şi Niculina Stoican sunt la fel de pricepute şi la a stăpâni o căruţă.

Cine este fericita câştigătoare a trăsnitei curse organizate de emisiune, diseară, de la 17.45, într-o nouă ediţie „Happy Hour'.

ctlin-mru-face-curse-de-crue-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare