Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, excursie pe Muntele Athos. Cine îl însoțește și ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă la Pro TV

Cătălin Măruță, excursie pe Muntele Athos. Cine îl însoțește și ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă la Pro TV
11

de Cristina Țapu,

Cătălin Măruță a plecat pe 16 octombrie, într-o călătorie pe Muntele Athos, alături de câțiva dintre colegii săi apropiați. Prezentatorul urmează să petreacă următoarele zile în Grecia. Iată ce se va întâmpla în această perioadă cu emisiunea pe care o prezintă la PRO TV.

Cătălin Măruță, excursie pe Muntele Athos

Cătălin Măruță și-a informat fanii că s-a îmbarcat într-un avion și că îl așteaptă o „experiență foarte interesantă”. Inițial, prezentatorul de la Pro TV nu a dezvăluit destinația, dar și-a asigurat că emisiunea sa, „La Măruță”, va continua să fie difuzată la ora obișnuită, 15:00.

marutaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Se anunță așa o experiență foarte interesantă, dar mai povestim aici, pe Story. Ideea e că de la 3 emisiunea e pe Pro TV acolo, „La Măruță”, până una alta să aveți o zi frumoasă! (…) O să vă povestesc unde am ajuns pentru următoarele trei zile. O să vă ajungă la suflet!”, a transmis prezentatorul, pe pagina contului personal de Instagram. La scurt timp după această postare, Cătălin a revenit în mediul online pentru a dezvălui fanilor că se află pe Muntele Athos. Nu singur, ci însoțit de buni prieteni, printre care se numără și Radu Ciucă.

Chiar dacă el a plecat din România pentru câteva zile, emisiunea sa continuă la Pro TV, iar ediția din data de 16 ocotmbrie ar fi fost înregistrată în avans.

Cătălin Măruță lucrează la Pro TV din anul 2007

Cariera lui Cătălin Măruță a atins noi culmi în 2007, când a fost cooptat de Pro TV pentru a găzdui emisiunea „Happy Hour”. Acest proiect a reprezentat un punct de cotitură în cariera sa, deoarece l-a transformat într-o figură emblematică a divertismentului. „Happy Hour” a fost o emisiune care combina interviurile cu vedete, momentele de divertisment și reportajele inedite, iar Cătălin s-a dovedit a fi gazda perfectă pentru acest format.

Emisiunea s-a bucurat de un succes imens, devenind unul dintre cele mai urmărite programe de divertisment din România. Cătălin Măruță a fost apreciat pentru modul în care reușea să îmbine relaxarea și umorul cu interviuri relevante și întrebări directe, dar decente. În această perioadă, el a intervievat numeroase vedete naționale și internaționale, demonstrându-și abilitatea de a se adapta la diferite stiluri de personalități.

„La Măruță” – O emisiune cu tradiție

În 2013, „Happy Hour” a fost rebranduită în „La Măruță”, păstrând esența show-ului de divertisment, dar aducând un suflu nou. Sub această nouă identitate, Cătălin a continuat să fie gazda de încredere a publicului, iar emisiunea sa a devenit o constantă în grila de programe Pro TV. „La Măruță” a păstrat formatul care l-a consacrat, însă a adus în atenția publicului și subiecte mai profunde, de interes social, devenind un mix perfect între divertisment și actualitate.

De-a lungul anilor, „La Măruță” a trecut prin diverse transformări, dar Cătălin a reușit să se adapteze și să mențină emisiunea relevantă pentru un public larg. În fiecare zi de la ora 15:00, Măruță intră în casele românilor, oferindu-le un spectacol divers, în care invită vedete, discuții despre evenimente actuale și momente pline de surprize.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton