; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin maruta

Cătălin Măruță, declarații neașteptate despre Jador: „Mă enerva”

19 April 2021

Cătălin Măruță surprinde din nou! Prezentatorul TV a făcut o serie de declarații neașteptate, care îl vizează pe Jador, faimosul de la „Survivor România'.

Cătălin Măruță a declarat pe canalul lui de YouTube că nu i-a plăcut deloc de Jador în momentul în care l-a cunpscut în cadrul emisiunii lui de la Pro TV. Părerea sa s-a schimbat după ce Măruță l-a văzut pe Jador în competiția de la Kanal D.

„Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune. A venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine… nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat. Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe',  a spus Cătălin Măruță, în podcastul său „Acasă la Măruță', unde a avut-o invitată pe Theo Rose.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare