Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce surpriză au pregătit Cătălin Măruță și copiii pentru Andra. Artista a împlinit 36 de ani. „Meriți tot ce e mai frumos pe lume!”

Ce surpriză au pregătit Cătălin Măruță și copiii pentru Andra. Artista a împlinit 36 de ani. „Meriți tot ce e mai frumos pe lume!”
7

de Redactia Tvmania

Cătălin Măruță i-a pregătit soției sale o zi de neuitat, marți, 23 august, atunci când artista a împlinit 36 de ani. Andra și-a aniversat ziua de naștere alături de familia sa. 

Andra și-a început ziua astăzi alături de soțul ei și cei doi copii. Aceștia i-au oferit în dar un tort special cu ocazia aniversării.

În ziua în care Andra împlinește 36 de ani, Cătălin Măruță și-a surprins soția cu un mesaj plin de dragoste. „La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume!”, a scris Cătălin Măruță pe contul de Facebook.

Cântăreața a postat și o serie de fotografii alături de un mesaj:

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online care mă susțin necondiționat! Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Vă iubesc!”, a scris Andra pe Facebook.

Andra-36-de-ani-aniversare-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de 16 ani și sunt căsătoriți de 14 ani. Au doi copii împreună, Eva și David.

Ce decizie au luat Andra și Cătălin Măruță, după 14 ani de căsătorie

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. În aprilie, vedeta de la Pro TV și-a uimit fanii cu declarațiile făcute. Soția lui Cătălin Măruță a mărturisit ce simte după 14 ani de mariaj.

Andra (36 de ani) a declarat că, după 14 ani de căsnicie, a venit momentul perfect pentru un eveniment special. Cântăreața e decisă să își reînnoiască jurămintele de iubire. La eveniment vor lua parte și cei doi copii ai lor, Eva și David.

Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la Pro FM.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton