; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruță „Anul acesta ne relaxăm numai în țară”

Cătălin Măruță: „Anul acesta ne relaxăm numai în țară”

08 August 2020

A încheiat un lung și dificil sezon „La Măruță' (Pro TV), așa că zilele de concediu ale lui Cătălin sunt dedicate familiei și călătoriilor prin țară alături de Andra și cei doi copii, Eva și David.

Ești în vacanță. S-au schimbat în vreun fel planurile voastre din cauza pandemiei?

Da, obișnuiam să mergem în vacanțe în destinații din apropierea României, cum ar fi Grecia sau Turcia, dar și în Spania, nu doar în România. Anul acesta ne relaxăm numai în țară. Nu e rău deloc, suntem foarte bucuroși că putem să le arătăm copiilor locuri minunate, unele dintre ele vizitate pentru prima oară de către ei.

Aveți în plan să călătoriți undeva? Ce destinație ați ales?

În Delta Dunării, la munte, la mare. În orice loc găsim cazare, de fapt, pentru că hotelurile sunt pline, e clar că toată lumea a rămas în țară, e un context special.

Urmează ziua Andrei, dar și aniversarea căsătoriei voastre. În acest sens v-ați planificat ceva?

În fiecare an încerc să o surprind pe Andra cu un cadou, o petrecere sau o cină în doi. Anul acesta mă voi orienta în funcție de context: dacă vor fi sau nu restaurantele, deși se pare că nu e cazul să îmi fac speranțe în acest sens! Nici nu cred că o petrecere cu mulți prieteni nu e o idee inspirată. Așadar, mă voi gândi la ce cadou i-ar face o mare bucurie și voi încerca să îi implic și pe Eva și David în realizarea lui sau în planificare. Cel mai probabil vom avea parte de un picnic romantic, în sufragerie. Nu îi spuneți și ei, să rămână secret!

Ce crezi că ați învățat unul de la altul în acești 12 ani de căsnicie?

Să fim mai răbdători și că împreună suntem mai buni, mai puternici.

Copiii tăi și ai Andrei vă moștenesc talentul artistic. E greu să fie atât de mulți artiști într-o familie? Mai ales că cei mici au o personalitate puternică 

Cred că într-o familie au loc câți artiști vrei tu! Nu suntem în competiție! E foarte fain că Eva și David sunt dezinvolți și carismatici și dau semne că ar vrea să ne calce pe urme. Nu ar fi bucurie mai mare pentru Andra decât să cânte cu copiii ei, deja a început să facă asta. Dar este încă devreme să ne dăm seama ce drum vor alege, se mai pot răzgândi de o mie de ori până vor avea de ales o profesie cu adevărat. Noi îi vom încuraja și îi vom sprijin, orice ar dori să facă.

Ai promis surprize pentru noul sezon al emisiunii. Ne-ai putea dezvălui câteva?

Eu și echipa mea lucrăm la planuri pentru noul sezon, dar întâi ne relaxăm puțin, ca să fim mai inspirați! Nu aș putea să vă dezvălui deci ideile, pentru că sunt în lucru și suntem în discuții cu diverși invitați. Ce pot să vă spun este că încercăm să fim, ca de obicei, o sursă de bună dispoziție, să fim prietenii celor care se uită la televizor după-amiază.

Cum abordezi tu fiecare nou sezon „La Măruță'? Legat strict de tine, îți propui câte ceva cu fiecare etapă?

Mă ghidez după feedback-ul primit de la cei apropiați și de la public. Îmi propun să învăț din ceea ce îmi spun, să înțeleg ce le place și ce și-ar dori să mai vadă. Apoi aduc aceste concluzii în discuțiile cu colegii și împreună găsim soluții pentru a aduce pe ecran momente plăcute. În fiecare sezon îmi propun deci să aud: Nu credeam că mă mai poți surprinde și iată că totuși ai reușit!'

Emisiunea îți ocupă o mare parte a timpului tău liber. Ce activități de vacanță ai și de ce hobby-uri te bucuri cel puțin în aceste perioade de pauză?

Am avut perioade în care mi se părea că îmi ocupă mai mult timp, mai ales când era ei de difuzare era mai târzie. Acum reușesc să îmi planific mai bine timpul și îmi propun mereu să petrec cât mai mult timp cu copiii. Ei sunt hobby-ul meu! În rest, o ajut pe Andra în activitatea ei.

Care sunt lucrurile pe care le faci în concediu, în afară de călătorii și odihnă, cum se schimbă rutina ta față de cea încare ești la serviciu?

Dorm un pic mai mult și petrec mai mult timp cu copiii: nu doar în weekend-uri, ci și în timpul săptămânii. Gătesc prânzul sau comand bunătăți pentru familie, stăm mai mult împreună. Anul acesta e unul atipic, nu mergem nici la cinema, nici nu ieșim la restaurant, ne-am găsit noi moduri de a ne simți bine. Ieșim în parc, uneori cu bicicletele, ne jucăm boardgames…

Fără ce nu poate trăi Cătălin Măruță?

Familie, prieteni, plimbări și… telefon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare