; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruţă: “Am aflat, e băiat!”

19 October 2010

Cătălin Măruţă e în culmea fericirii. La începutul emsiunii de luni, 18 octombrie, a declarat în direct că va fi tatăl unui băieţel. Dacă aveţi vreo idee de nume de băiat, e binevenită. Primele două variante ar fi David şi Ştefan', a zis prezentatorul. În urmă cu ceva timp, vedeta Pro TV spunea că, în cazul în care va avea o fată, el şi Andra o vor boteza Alma Maria.

.

Însărcinată în cinci luni, Andra nu se lasă, însă, de muzică, spre bucuria fanilor săi: Nevastă-mea nu coboară de pe scenă cu una cu două. Chiar astăzi ea a filmat un nou videoclip, iar burtica nu a incomodat-o deloc', a spus Măruţă în cadrul aceleiaşi emisiuni.

În acest sens, Cătălin i-a luat un interviu soţiei sale chiar pe platourile de filmare de la următorul ei videoclip la piesa Something New'. În clip, Andra a purtat o rochie neagră bufantă, creată de Dana Budeanu, şi apare alături de patru dansatoare sexi.

Cu single-ul Something New', Andra speră să cucerească din nou cluburile şi topurile radiourilor, asta după ce piesa ei Abelia' a făcut valuri toată vara pe litoral.

Andra şi Cătălin s-au căsătorit în 2008, iar la începutul lui octombrie, Andra a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruţă că cei doi aşteaptă primul lor copil.

.

Ascultaţi aici interviul pe care Cătălin i-l ia Andrei pe platourile de filmare la videoclipul Something New':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare