; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1

Cătălin Marin, Vandame din “Trăsniții”, a împlinit 40 de ani

21 March 2016

Cătălin Marin, interpretul celebrului personaj Vandame din serialul Trăsniţii', difuzat la Prima TV de luni până miercuri de la ora 23.00, a împlinit în acest weekend 40 de ani. Cătălin mai interpretează și rolul tehnicianului din sitcomul „La TV', difuzat pe Prima TV în fiecare joi de la ora 23.00

1

'Eu am venit pregătit să filmez, eram pregătit de muncă și nu știam ce mă așteaptă. Toți erau de fapt puși pe distracție și mi-au făcut o surpriză foarte plăcută. Chiar nu mă așteptam' spune Cătălin.

2

 

Pentru că toți colegii știu cât de mult îi plac amandinele, ei i-au pregătit lui Cătălin un tort în formă de prăjitură amandină. Și pentru că i se spune tăurașul, au comandat o figurină în formă de tăuraș din zahăr, pe care Cătălin l-a împărțit cu colegii de platou. Pe lângă faptul că au dansat, au cântat karaoke și s-au distrat, ei au depănat amintiri de la primele filmări împreună. Și după distracție a venit și momentul să filmeze, însă nu oricum. Înainte de orice secvență toată lumea spune: 'La mulți ani, Cătă!' și de abia apoi se dă acțiune. Când se dă stop, toată lumea spune :'La mulți ani, Cătă!' ceea ce a făcut ca ziua de filmare a lui Cătălin Marin să fie perfectă.

4

Zilele acestea, Cătălin Marin filmează câteva secvențe dintr-un nou episod al sitcomului „La TV' într-o locație de la Olănești: 'Filmăm câteva secvențe în care personajele participă la un team building. La urma urmei, pentru că ne inspiră viața, orice companie la un moment dat organizează un team building. Ce o să se întâmple în acest episod îi invit pe telespectatori să urmărească în noul sezon, în fiecare joi de la ora 23.00 pe PrimaTV'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare