Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Crișan a fost operat de urgență. Mesajul transmis fanilor de pe patul de spital: „Ce am putut îndura!”

Cătălin Crișan a fost operat de urgență. Mesajul transmis fanilor de pe patul de spital: „Ce am putut îndura!”
7

de Cristina Țapu,

Cătălin Crișan a trecut recent printr-un episod dificil, dar datorită intervenției medicilor și a susținerii familiei se simte mai bine și face pași spre recuperare. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală și a vorbit fanilor despre situația cu care s-a confruntat.

Cătălin Crișan a ajuns la spital și a fost operat

Cătălin Crișan a publicat în cursul zilei de duminică, 28 ianuarie, imagini de pe patul de spital. Solistul a explicat despre ce a fost vorba, iar fanii s-au grăbit să-i transmită cele mai bune gânduri și zeci de mesaje de încurajare.

Cătălin Crișan a avut o dublă hernie de disc și a apelat la ajutorul unui specialist pentru tratarea acestei afecțiuni care îi cauza dureri groaznice.

catalin-crisan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a fost mesajul pe care Cătălin Crișan l-a scris pe pagina personală a unei rețele de socializare.

Cătălin Crișan zâmbește din nou după cele două divorțuri alături de o femeie a cărei identitate preferă să o țină secretă. El a menționat că nu-și ascunde iubita, pentru că participă la tot felul de evenimente împreună, însă alege să o țină departe de expunerea excesivă.

Ce este hernia de disc, afecțiunea din cauza căreia Cătălin Crișan a ajuns pe patul de spital

Hernia de disc este o afecțiune a coloanei vertebrale în care partea interioară gelatinoasă a unui disc intervertebral se deplasează sau iese din exteriorul său. Discul intervertebral este o structură care servește drept amortizor între vertebrele coloanei vertebrale și are un miez gelatinos în interior, înconjurat de un înveliș mai dur.

Hernia de disc poate să apară atunci când acest miez gelatinos al discului străpunge învelișul exterior mai rigid și își pierde parțial sau total poziția normală. Aceasta poate exercita presiune asupra nervilor spinali sau asupra măduvei spinării, cauzând simptome precum durere, amorțeală sau slăbiciune în zona afectată.

Sursă foto: Facebook Cătălin Crișan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton