; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezatu nu renunţă! Iar caută românce frumoase

15 September 2011

Cătălin Botezatu se întoarce la Antena 1 în această seară, de la ora 20.20, cu show-ul Next Top Model', în care veţi vedea, ca şi în primul sezon, fete frumoase, şedinţe foto inedite, dar şi riscante pentru concurente, locaţii exotice şi comentarii acide din partea juriului.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon Next Top Model' a creat isterie la nivel naţional. Peste 8000 de tinere s-au prezentat la castingul organizat în cele şapte oraşe din ţară, Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Timişoara, Cluj şi Bucureşti.

De data aceasta, selecţia a fost mult mai riguroasă, mai ales că premiul este un contract cu agenţia de modele MRA în valoare de 70.000 de euro.

Responsabilitatea este mai mare faţă de public, deoarece sunt aşteptări mai mari. Primul sezon a fost unul de succes, care a marcat un rating extraordinar şi a reuşit poate cel mai important lucru: să aducă într-o televiziune public tânăr, care este foarte greu de adus!', a zis Botezatu.

Emma, câştigătoarea sezonului trecut, a făcut cunoştinţă cu importanţi creatori de modă la nivel internaţional. Milano, Paris, Tokio şi New York sunt doar câteva dintre destinaţiile în care tânăra a fost primită cu braţele deschise. Ea s-a bucurat, de asemenea, de aprecierea criticilor de modă pentru pictorialele de senzaţie în revistele de fashion şi a shooting-urilor pentru diverşi designeri de talie mondială.

Vedeţi aici cine sunt cele 16 concurente din sezonul al doilea al show-ului Next Top Model':

Aida Becheanu

Picture 1 of 16

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare