Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu trece în noul an la mii de kilometri depărtare de casă, în Miami. Ce planuri are: „2024 sună răsunător!”

Cătălin Botezatu trece în noul an la mii de kilometri depărtare de casă, în Miami. Ce planuri are: „2024 sună răsunător!”
18

de Cristina Țapu,

Cătălin Botezatu are planuri mari pentru final de an. Trecerea dintre ani nu-l va găsi în România, ci la mii de kilometri distanță față de casă, tocmai în Miami, Statele Unite ale Americii.

Cătălin Botezatu va petrece Revelionul departe e România

Cătălin Botezatu a luat o decizie curajoasă în prag de sărbători. Celebrul designer se pregătește să părăsească temporar România și să se îndrepte către Statele Unite, unde plănuiește să petreacă cel puțin o lună. Revelionul îl va găsi pe Cătălin în Miami, iar călătoria sa va include și alte destinații desprinse parcă din filele de poveste.

„Vreau să mă retrag minim o lună, să plec din țară. Pe la mijlocul lui decembrie o să plec la New York, după care am să merg la Las Vegas, apoi la Miami. Acolo am să fac Revelionul. Apoi plec la Tulum, în Mexic. 2024 sună răsunător, pentru că o să înceapă cu multe acțiuni. Cele mai importante sunt legate de exterior. New York, în februarie, Paris, în martie, Atena, la sfârșitul lui martie”, a declarat creatorul de modă, conform Unica.

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Cătălin Botezatu a vorbit în interviul acordat publicației Unica și despre sfera personală. El susține că nu are timpul necesar pentru a crea o relație de lungă durată, dar subliniază că nici nu își dorește acest lucru. El este îndrăgostit de meserie, de viață și de experiențele care îl îmbogățesc spiritual.

Bianca Brad, femeia care i-a frânt inima lui Cătălin Botezatu

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Bianca Brad a povestit cum l-a întâlnit pe Cătălin BotezatuSe pare că celebrul creator de modă se îndrăgostise, pe vremuri, de Bianca. Din păcate, sentimentele nu au fost reciproce, iar relația dintre ei a fost doar una platonică.

„S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el, deși s-a purtat exemplar și a fost foarte galant. Am întâlnit foarte puțini bărbați care să se poarte atât de atent. A fost o relație platonică și a suferit mult din această cauză, dar ceva bun a ieșit totuși din asta, pentru el,” a povestit Bianca Brad, conform revista Viva!

Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton