Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bote şi Mădălin au încheiat “războiul”

29 November 2010

În ediţia de astăzi a emisiunii “Drept la ţintă”, moderată de Mădălin Ionescu, pe lângă invitaţi de marcă şi subiecte incendiare, vom vedea în exclusivitate, “împăcarea” dintre designerul Cătălin Botezatu şi Mădălin Ionescu.

.

“Războiul” dintre cei doi a pornit în urmă cu câteva zile când, Cătălin a fost deranjat de un filmuleţ de tip paparazzi, prezentat în emisiunea “Drept la ţintă” la rubrica “Portret de noapte VIP”, în care era reflectat cum designer-ul ajunge la atelierul său, la o oră târzie, şi este însoţit de şoferul lui, care este şi manechin în cadrul prezentărilor de modă marca Botezatu.

Cătălin a revenit la sentimente mai bune şi l-a invitat pe Mădălin Ionescu şi Cristina Sişcanu la lansarea cărţii lui, care a avut loc săptămâna trecută într-un mall din Bucureşti unde, au fost surprinşi stând de vorbă la o cafea.

Designerul a acordat un interviu exclusiv pentru “Drept la ţintă”, în care a dezvăluit câteva dintre secretele bine păstrate din viaţa lui, lucruri pe care Bote nu le-a spus nici măcar în cartea sa proaspăt publicată.

La sfârşitul interviului, designerul chiar a promis să vină în platoul Kanal D pentru o discuţie deschisă, live, cu Mădălin Ionescu.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare