; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu se speteşte muncind pentru Antena 1

25 July 2011

Cătălin Botezatu munceşte până la 16-18 ore pe zi pentru „Burlăciţa' şi va continua ritmul infernal şi pentru sezonul doi din „Next Top Model'. Cu toate astea, n-ar schimba nimic la programul său actual.

E greu să mai visezi la destinaţii de vacanţă, cum facem cu toţii, atunci când sarcinile zilnice de lucru te poartă prin locuri ca Turcia, Egipt, Cipru şi Finlanda. Cătălin Botezatu e un adevărat globe-trotter cu seria sa de formate de la Antena 1 – „Burlacul', apoi „Next Top Model', „Burlacul 2' şi actuala „Burlăciţa' -, însă oare te mai poţi bucura de vreun decor care-ţi taie răsuflarea atunci când îţi petreci trei sferturi din zi filmând?

Starul ne spune că se „hrăneşte' cu acest iureş interminabil: „Întotdeauna am muncit foarte mult, iar vacanţele nu au fost niciodată o prioritate în viaţa mea. De când am început să lucrez cu Antena 1, nu mai am timp, nu mai am nopţi.

Am ajuns să filmez şi 16-18 ore, iar în celelalte ore rămase libere, călătoresc cu maşina, cu avionul, cu elicopterul, cu orice mijloc de transport, pentru a ajunge la următoarea destinaţie şi pentru a începe o altă filmare.'

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare