Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, părere radicală despre femeile care apelează la operațiile estetice: „Devin penibile!”

Cătălin Botezatu, părere radicală despre femeile care apelează la operațiile estetice: „Devin penibile!”
13

de Cristina Țapu,

Cătălin Botezatu, în vârstă 57 de ani, este cunoscut prin prisma creațiilor sale, participării la diferite emisiuni mondene, cât și datorită curajului cu care își exprimă opiniile, oricât de controversate ar fi acestea. Iată ce părere are designerul despre femeile care apelează cu regularitate la medicul estetician!

Cătălin Botezatu, părere radicală despre femeile care aplează la operațiile estetice

Cătălin Botezatu recunoaște că operațiile estetice pot fi de ajutor atunci când sunt făcute cu subtilitate și eleganță, nu când ajung să devină precum o rutină de îngrijire pentru femei. Din punctul de vedere al lui Cătălin Botezatu, multe dintre vedetele din România ajung să cadă în capcana operațiilor estetice și-și creează un aspect nenatural, ridicol.

„Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile„, este părerea lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, la „Vânătorii de Comori: România” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

De altfel, designerul are o părere radicală și despre bărbați și despre trăsăturile pe care ar trebui să le aibă un individ atunci când vine vorba despre acțiunile necesare pentru a impresiona o femeie. Cătălin este de părere că frumusețea, mersul la sală și alte aspecte fizice sunt secundare. Atitudinea este cea mai importantă, conform lui Cătălin și ea este cea care face diferența atunci când femeile evaluează dacă un bărbat le este pe plac sau nu.

„Atitudinea. Faptul că un bărbat întotdeauna trebuie să protejeze femeia, să aibă grijă de ea. Să fie un stâlp pe care femeia să se bezeze, indiferent că este o femeie alfa, pentru că poți da de o femeie puternică. Dar, în intimitate, în familie, tu trebuie să îi dai ei senzația că ești mai puternic decât ea. Să o protejeze în permanență, să îi ofere tot timpul divertismentul, în sensul bun al cuvântului. Să o facă veselă, să o determine să-i placă cunoașterea, călătoria. Să fie un bărbat rafinat prin gusturi, să știe cum să o scoată la anumite restaurante, să o ducă în anumite călătorii și să-i facă acele vacanțe de neuitat. Este adevărat„, a povestit desginerul, conform Revistei Viva!

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit în tinerețe de Bianca Brad

Într-un interviu acordat Revistei Viva!, Bianca Brad a povestit cum l-a întâlnit pe Cătălin BotezatuSe pare că celebrul creator de modă se îndrăgostise, pe vremuri, de Bianca. Din păcate, sentimentele nu au fost reciproce, iar relația dintre ei a fost doar una platonică.

„S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el, deși s-a purtat exemplar și a fost foarte galant. Am întâlnit foarte puțini bărbați care să se poarte atât de atent. A fost o relație platonică și a suferit mult din această cauză, dar ceva bun a ieșit totuși din asta, pentru el,” a povestit Bianca Brad.

Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton