Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu a primit o propunere greu de refuzat de la PRO TV. De ce creatorul de modă nu a dat curs invitației

Cătălin Botezatu a primit o propunere greu de refuzat de la PRO TV. De ce creatorul de modă nu a dat curs invitației
15

de Cristina Țapu,

Cătălin Botezatu este fără îndoială una dintre cele mai recunoscute personalități din România. Este un designer cu o reputație solidă la nivel național datorită creațiilor sale vestimentare. Cu toate acestea, el nu și-a făcut apariții în niciunul dintre reality show-urile autohtone. Care este motivul pentru care Cătălin Botezatu a refuzat oferta pe care a primit-o de la PRO TV.

De ce a refuzat Cătălin Botezatu colaborarea cu PRO TV

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15


Se pare că au existat numeroase oferte din partea emisiunilor de top, cu audiențe record. Cătălin Botezatu a refuzat însă propunerile din motive de sănătate.
Starea sa de sănătate nu i-ar permite să se implice în astfel de provocări, oricât de mult și-ar dori. Totuși, în cazul în care ar accepta vreodată o astfel de oportunitate, el ar prefera să colaboreze cu Ilinca Vandici, fosta sa colegă de la „Bravo, ai stil!”.

„M-au sunat toți, îți dai seama! Dar din cauza problemelor de sănătate n-am cum să mă duc. M-aș fi dus cu mare drag la toate, doar așa să văd dacă sunt în stare sau să fac caterincă. Dar n-am cum și nu pot. Absolut toate show-urile astea – „America Express”, „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, m-aș fi dus cu mare drag pentru că sunt mișto”, a declarat Cătălin Botezatu, conform Cancan.

Cătălin Botezatu a lucrat în atelierul lui Gianni Versace

Cătălin Botezatu, născut la Alexandria pe 3 decembrie 1966, este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România și dincolo de granițe. În tinerețe, a urmat și cariera de fotomodel. Deși nu a fost căsătorit niciodată, în 2009 a dezvăluit că este tatăl unui băiat în vârstă de 20 de ani. Botezatu este membru al juriului emisiunii „Bravo, ai stil!” difuzată de postul Kanal D.

A debutat în industria modei în 1984 ca model pentru casa de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a fost distins la Frankfurt cu titlul de Cel mai bun model al anului în Europa. A continuat studiile la Institutul European de Modă din Milano și a avut o colaborare timp de șase luni în atelierele lui Gianni Versace.

Cătălin Botezatu gestionează trei fabrici de confecții în România și deține cinci magazine proprii în țară, cu creațiile sale disponibile în peste 60 de magazine de distribuție secundară. De asemenea, el este prezent în centrul modei mondiale, cu un magazin în Milano, Italia.

A trecut prin perioade dificile după ce a fost diagnosticat cu o tumoare malignă la colon, care a fost îndepărtată printr-o intervenție chirurgicală de durată, efectuată la o clinică privată din Turcia.

Cine este femeia care i-a frânt inima lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a avut relații sentimentale cu diverse femei, însă nu s-a căsătorit cu niciuna dintre ele. Printre cele mai cunoscute femei din viața sa se numără Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov și Bianca Drăgușanu.

Botezatu a menționat că ar fi mers fără ezitare în fața altarului alături de Bianca Brad. Din păcate, aceasta nu a fost îndrăgostită de Cătălin, iar relația lor a fost una exclusiv platonică.

Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton