; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Botezatu, jurat Bravo, ai stil! Celebrities

Cătălin Botezatu, mărturisiri sincere în culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”. A vrut sa devina actor: „M-am pregătit cu Florin Piersic”

06 February 2020

Când nu se află la pupitrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities' și nu descos' ținutele concurentelor, jurații show-ului se retrag în culise, acolo unde cei trei magnifici ai modei continuă șirul povestirilor personale. În ediția difuzată în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu povestește despre perioada în care și-a dorit să fie admis la Teatru. După câteva încercări, Cătălin Botezatu a renunțat la acest vis și s-a îndreptat spre o carieră fabuloasă în Modă.

Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admisilor. După primul an, m-am apucat de meditații, și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic. După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile. Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine; în România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis . Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie', a povestit Cătălin Botezatu.

Pe Cătălin Botezatu telespectatorii îl pot urmări în postura de jurat, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities', difuzat de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare