Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu își face debutul în cinematografie la 57 de ani. Ce rol va interpreta

Cătălin Botezatu își face debutul în cinematografie la 57 de ani. Ce rol va interpreta
12

de Cristina Țapu,

Cătălin Botezatu, în vârstă de 57 de ani, și-a surprins fanii! Creatorul de modă a dezvăluit că și-a făcut debutul în cinematografie! Iată în ce peliculă va juca!

Cătălin Botezatu își face debutul în cinematografie

Cătălin Botezatu (57 de ani) a bifat un nou succes profesional. Celebrul designer a decis să facă parte dintr-un proiect solicitant. În ciuda programului său extrem de încărcat, a găsit timp pentru un proiect de suflet: a participat la filmările lungmetrajului „Ecaterina”.

După prezentările de la Paris Fashion Week și o scurtă vacanță de vis în Dubai, Botezatu s-a dedicat acestei noi provocări artistice. În pelicula menționată, Cătălin Botezatu joacă rolul unui colonel care face parte din Poliția Capitalei.

botezatu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Am filmat pentru filmul artistic „Ecaterina”. Fiecare film are o poveste de spus, iar fiecare filmare este o oportunitate de a explora umanitatea în toată complexitatea ei. Mihai Alexa este un personaj important în poveste, fiind colonel în Poliția Capitalei și șeful Poliției, precum și unchiul căpitanului Alexa”, a dezvăluit Cătălin.

Este un om responsabil și devotat familiei…un personaj complex, definit de simțul datoriei, loialitate și responsabilitate față de familie și de profesia sa, dar și de un conflict interior cauzat de dorința de a proteja pe cineva care refuză să fie protejat. Această dualitate face din el un personaj profund, cu o relație interesantă și dinamică cu nepoata”, a povestit Cătălin fanilor.

Cătălin Botezatu, declarații inedite despre copiii săi

Multe femei frumoase au fost văzute la brațul lui Cătălin Botezatu, de-a lungul timpului. Totuși, celebrul designer a fost mereu discret când a venit vorba de viața personală.

Catalin Botezatu_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Invitat în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, Cătălin Botezatu a dezvăluit că are doi copii, amândoi băieți. Designer-ul a explicat de ce nu-i ajută financiar pe copiii lui. Acesta a spus că oamenii din familia sa au tot ce le trebuie și că preferă să-și folosească banii în scop caritabil.

Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. (…) Normal că banii se duc într-un loc, dar contrar tuturor aparențelor, oamenii din jurul meu, familia mea și așa mai departe au tot ce le trebuie, mai ales părinții mei. De ce nu ar merge banii mei în niște direcții, la niște oameni care chiar au nevoie de acești bani? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, nu ai mei, odată ajunși undeva, ar trebui să muncească”, a declarat Cătălin Botezatu.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton