; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu încalcă regulile de dragul iubirii

03 March 2011

botezatuuuuuuu.Roxana Cristian este singura concurentă căsătorită de la „Next Top Model' şi a fost afectată de timpul petrecut departe de familie. Tânăra nu mai făcea faţă presiunii din timpul filmărilor, fapt pentru care Cătălin Botezatu i-a permis să vorbească la telefon cu soţul ei, dar nu înainte de a o speria puţin.

Roxana Cristian este singura concurentă căsătorită de la „Next Top Model'. După ce a intrat în competiţie, Roxana s-a bucurat de tot sprijinul soţului, căruia a început să-i ducă dorul din cauza perioadelor lungi de timp petrecute peste hotare.

În timpul filmărilor din Egipt, Roxana era atât de afectată încât nu mai dorea să coopereze cu echipa de filmare. Deşi nu prea acceptă să facă compromisuri, Cătălin Botezatu a fost nevoit să-l sune pe soţul Roxanei pentru a rezolva problema. 

Cătălin Botezatu a vrut mai întâi să o sperie puţin pe Roxana. Profitând de un moment de zarvă între fete, designerul o ceartă pe Roxana şi o ameninţă ca îi va suna pe coordonatorii proiectului din partea Antenei 1, pentru a le raporta comportamentul ei inadecvat. 

Bote formează un număr şi, după câteva replici oficiale, îi pasează Roxanei telefonul, însă la capătul celalălt se afla soţul acesteia.

Abia după ce i-a auzit vocea iubitului ei, băcăuanca de 25 de ani a reuşit să se reculeagă şi să se implice în şedinţa foto din Egipt.

Cât de senzuale au fost fetele ţinând cont de dogmele religioase si tradiţionaliste ale locului, telespectatorii pot urmări în această seara în cadrul show-ului „Next Top Model' by Cătălin Botezatu, difuzat de Antena 1, de la ora 20:20.

adela_neagu2_artCine pleacă şi cine rămâne

În ediţia din această seară, concurenta Adela va părăsi competiţia Next Top Model', spre bucuria Luciei şi a Mădălinei, care i-au  pregătit un cadou de despărţire.

Remarcate deja ca bârfitoarele grupului, Lucia şi Mădălina i-au pregătit Adelei o supriză neplăcută: un desen în stilul humpty-dumpty pe care să i-l ofere la eliminare, în locul fotografiei pe care o primesc concurentele rămase în competiţie. 

Pe lângă persoanele care se bucură foarte tare de eliminarea Adelei, sunt şi fete cărora le pare rău pentru ea: este cazul Emmei care, deşi a fost la un pas de a fi ea cea eliminată, va pierde o bună prietenă.

În decizia juriului nu a contat atitudinea celorlate concurente faţă de Adela, ci evoluţia acesteia pe tot parcursul show-ului şi în special sedinţa foto de la Piramide. Deşi a avut şansa de a poza chiar lângă celebra Piramidă a lui Keops, Adela nu a reuşit să exprime nimic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare