; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Botezatu

Emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu” începe mâine seară la Kanal D

06 February 2015

Din 7 februarie, Kanal D începe difuzarea show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu'. Emisiunea va putea fi urmărită sâmbătă și duminică, de la ora 21.30.

Cei 60 de concurenți, care au fost aleși în urma unor preselecții, vor locui în aceeași casă timp de două luni. La final, doar unul va câștiga titlul de Supermodel și un contract cu o agenție din Paris.

Catalin Botezatu

Trei personalități ale industriei fashion – fotografii Marius Bărăgan și Gabriel Hennessey, precum  si hairstylistul Laurent Tourette, îi vor sta alături lui Cătălin Botezatu la masa juriului.

Cei trei vor realiza pe parcursul emisiunii shootingurile profesioniste cu toți concurenții.

Am nevoie de cele mai bune fete și de cei mai buni băieți pentru a ajunge cu ei pe podiumul internațional. Provocările sunt uriașe, îi voi pune pe concurenți în situații uneori extreme, îi voi scoate din zona de confort. Vor evolua în echipe, dar și pe cont propriu. Ce trebuie să înțeleagă acești tineri este că o astfel de cariera cere multe sacrificii și seriozitate maximă. O altă provocare pentru ei este aceea de a scăpa de orice inhibiții', spune Catalin Botezatu.

După prima fază a concursului, concurenții vor fi nevoiți să respecte o dietă strictă și să răspundă  solicitărilor din partea echipei.

În ceea ce privește fetele, contează înălțimea (peste 1.70), dar pot avea forme, pentru început, tocmai pentru a trece prin provocarea ca, într-un interval foarte scurt, să ajungă la dimensiunile ideale de manechin. În ce-i privește pe băieți, am nevoie de concurenți cu personalitate. Nu caut un musculos sau un bărbat frumos la față', a adăugat Botezatu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare