; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu face faţă blondelor lui Negru

21 September 2010

Cine învinge la capitolul cultură generală, Cătălin sau cele 50 de blonde?

Cine învinge la capitolul cultură generală, Cătălin sau cele 50 de blonde?

Dacă nici Cătălin Botezatu nu are experienţă la blonde, atunci cine să aibă? Bianca Brad, Tania Budi, Bianca Drăguşanu (e adevărat, acum roşcată) şi cea mai recentă, Violeta, câştigătoarea reality-show-ului Burlacul', sunt doar câteva reprezentante blonde ale sexului frumos care au reuşit să-l impresioneze de-a lungul timpului pe designer.

.

La emisiunea Te pui cu blondele', difuzată de Antena 1, miercuri, 22 septembrie, de la 20.3o, Cătălin Botezatu trebuie să facă faţă celor 50 de blonde sexi din platou.

Dan Negru, prezentatorul emisiunii, va avea o misiune dificilă şi de data aceasta. El trebuie să tempereze blondele, care nu vor să se lase influenţate de şarmul designerului şi care vor încerca să dovedească că acesta are câteva lacune la capitolul cultură generală.

Nici Bote nu intenţionează să se lase aşa uşor intimidat de atacurile blondelor. Este un om care a călătorit în întreaga lume şi care are o vastă experienţă de viaţă. Competiţia va fi deci una puternică, iar participantele la show ştiu că trebuie să fie la înălţime.

Bote – care, din luna octombrie, va începe filmările la un show grandios despre lumea modei pentru Antena 1 – a participat anul acesta la foarte multe emisiuni şi reality-show-uri.

.

Citeşte şi:

Galerie foto: Anotimpul lui Botezatu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare