Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu a spus ce rochii de mireasă se poartă în 2024. Care sunt recomandările lui

Cătălin Botezatu a spus ce rochii de mireasă se poartă în 2024. Care sunt recomandările lui
12

de Roxana Mirea,

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, a creat rochii de mireasă pentru mai multe vedete din România. Recent, acesta a spus ce rochii de mireasă se poartă în 2024. Iată ce recomandări are Cătălin Botezatu pentru miresele de anul viitor.

Cătălin Botezatu, despre rochiile de mireasă care se poartă în 2024 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes creatori de modă din România, iar, de-a lungul timpului, el a creat și rochii de mireasă pentru o serie de vedete de la noi din țară. Printre acestea se numără Andreea Bănică și, cel mai recent, Andreea, soția lui Bursucu’. 

Recent, Cătălin Botezatu a făcut o serie de recomandări pentru femeile care urmează să devină mirese în anul 2024. Acesta a spus ce rochii de mireasă se poartă anul viitor. Designerul a explicat de ce le sfătuiește pe viitoarele mirese să nu aleagă o rochie cu crinolină.  

Eu, de exemplu, nu sunt adeptul rochiilor cu crinolină. Nu le-aș recomanda pentru că, în primul rând, rochiile cu crinolină sunt incomode. Doi, le pot purta, la fel și trenele, doar femeile foarte înalte. Dar să stai o noapte întreagă cu rochie cu crinolină mi se pare o prostie”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru unica.ro. 

Cătălin Botezatu, verdict clar care este vedeta care se îmbracă cel mai bineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce tip de rochii de mireasă recomandă Cătălin Botezatu 

Cătălin Botezatu le încurajează pe femei să se simtă bine cu corpul lor și să scoată în evidență trăsăturile frumoase.  

„Pentru cine are corp frumos, rochiile apropiate de linia corpului, cu trene, cu voaluri foarte lungi, princiare. Cine își permite, repet, cu șlițuri adânci, chiar și cu decolteu. Acum nu mai contează, ne primește preotul și Dumnezeu oricum am fi”, a mai spus acesta. 

De asemenea, el a recomandat mireselor să evite rochiile colorate. Acesta este de părere că o rochie de mireasă trebuie să fie albă. Dacă este o rochie colorată, este deja o rochie de seară, nu una de mireasă, spune creatorul de modă. 

„Foarte multă lume lansează, și eu am făcut-o de-a lungul timpului, rochii colorate. Rochia albă. Foarte mulți își fac rochii colorate. Nu, aia nu mai e rochie de mireasă, e rochie de seară. Dantela chantilly rămâne vedetă sau, dacă doriți, la polul celălalt, rochiile foarte diafane, din mătase, din voaluri naturale”, a explicat acesta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton