Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu a renunțat la vacanțele din această vară. „Se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată”

Cătălin Botezatu a renunțat la vacanțele din această vară. „Se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată”
14

de Roxana Mirea,

Cătălin Botezatu trece printr-o perioadă foarte aglomerată, motiv pentru care vacanțele au devenit un lux pentru el. Creatorul de modă și-a anulat toate escapadele din această vară pentru că este nevoit să își petreacă o mare parte din timpul lui în Cluj-Napoca. Iată motivul.  

Cătălin Botezatu și-a anulat vacanțele din acest an 

Cătălin Botezatu a renunțat la vacanțele din această vară. Designerul are un program foarte încărcat, care nu îi permite să aibă zile de relaxare. În această vară, Cătălin Botezatu își va petrece o mare parte din timp în Cluj-Napoca, acolo unde au loc mai multe evenimente la care participă, printre care și Untold. 

Care vacanțe?! Nu! Nu, am niște proiecte foarte mari, dar vacanțe tocmai în decembrie. Proiectele mari pe care le am încep imediat, chiar în luna august, între 2 și 4 august, într-o țară a minunilor, la Cluj. Sunt imaginea acestui festival, unde se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată în România”, a declarat Cătălin Botezatu, la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.ro.

După ce își termina treaba la Cluj, designerul va călători la alte evenimente, inclusiv în New York și Paris.

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice 

Cătălin Botezatu este de acord cu operațiile estetice pe care și le fac femeile, dar doar dacă acestea nu sunt exagerate. Pe de altă parte, la bărbați consideră că sunt adecvate doar dacă e neapărat nevoie și după o anumită vârstă.  

La femei, sunt pro. Cu trecerea vârstei, o femeie întotdeauna va avea mici complexe. Bine, ele au din start complexe. Și atunci, ca să fie eliminate aceste complexe, fă-ți, dar fă-le cu o limită. Nu le transforma în altceva. La bărbați eu zic că poți să faci, dar tot așa mai târziu, dacă n-ai nevoie. Pe la 60 de ani poate o să simt nevoia de ceva. (…) Aici (n.red.: pe abdomen) am poligon de tragere de la cele cinci operații. Dar știi, eu am ales să trăiesc. Dumnezeu mi-a dat viață. (…) Prefer să trăiesc fără pătrățele. Să trăiesc cu verticalitate, ca un bărbat adevărat. Să spun lucrurilor pe nume, ca un Săgetător adevărat, și cine mă iubește, mă iubește așa. Femeile care se culcau cu mine nu se culcau pentru pătrățele. Se culcau că se culcau cu Botezatu, asta era ideea”, a spus Cătălin Botezatu, pentru unica.ro.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton