; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu

Botezatu a impresionat cu noua colecţie la New York

18 February 2013

Săptămâna trecută, Cătălin Botezatu a participat, pentru a noua oară, la festivalul de modă New York Couture Fashion Week', în cadrul căruia şi-a prezentat noua colecţie intitulată Birds'.

Designerul român a pus astfel în scenă, un show de excepţie, în faţa celor peste 3.000 de invitaţi prezenţi vineri seara în Grand Ballroom din incinta New Yorker Hotel.

Tema noii linii vestimentare a fost gândită ca o continuare a show-ului precedent, Domina, în cadrul căruia personajul principal feminin apărea în postura de dresor al trupului şi minţii bărbaţilor din viaţa ei, prezentaţi pe podium încătuşaţi sau prizonieri în cuşti de metal. De această dată, pentru colecţia Birds', Botezatu păstrează tema coliviei, însă de această dată ca un refugiu de lux al femeii puternice.

În urma prezentării, Cătălin Botezatu a acordat interviuri în culise, pentru echipe de televiziune din SUA, Marea Britanie, Brazilia, India, Emiratele Arabe Unite şi China.

Botezatu va reveni, anul acesta, pe micile ecrane ca gazdă al celui de-al treilea sezon al show-ului Burlacul' difuzat de Antena 1.

catalin-botezatu-ny-2

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare