; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu a fost atacat de lipitori

20 October 2011

În episodul de joi, 20 octombrie, veţi vedea cum Cătălin Botezatu, gazda reality-show-ului Next Top Model' de la Antena 1, a fost atacat de lipitori în timpul unui shooting în Delta Dunării.

 

Mai tot soiul de vietăţi, mai mult sau mai puţin prietenoase, şi multă apă rece, au fost provocările pe care concurentele de la Next Top Model' au trebuit să le îndure în Delta Dunării. Mare iubitor al Deltei, Cătălin a explorat fiecare colţişor găsind câte un loc potrivit pentru temperamentul fiecărei participante. Ba mai mult, el nu s-a dat în lături de la nimic şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca şedinţa foto să fie una de excepţie.

 

Pentru ca fotografia lui Flori să fie aşa cum îşi dorea, designerul a susţinut cu genunchii trunchiul unui arbore bătrân, căzut în apă, timp de mai bine de un sfert de oră. Şi, ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, când şi-a scos costumul de neopren menit să îl protejeze de apa mâloasă a Deltei, Bote a rămas înmărmurit: de piele îi erau prinse mai multe lipitori.

 

Tot în ediţia de azi, concurentele vor apărea semi-dezbrăcate. Ele au fost pictate pe trup şi pe faţă cu vopsea albastră, pentru a aduce cât mai mult cu binecunoscutele personaje din filmul lui James Cameron, Avatar'. Din păcate, uneia dintre concurente i-a intrat o creangă în ochi şi a fost dusă de urgenţă la spitalul din Tulcea, de unde a plecat cu un plasture pe ochi. Ulterior, acesta a fost ascuns la machiaj.

1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare