; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0472

Cătălin Botezatu a avut emoţii în Egipt

24 February 2011

Mult aşteptatele imagini filmate în Egipt, cu cele 10 concurente rămase în competiţie pentru tilul de Next Top Model, vor fi difuzate joi, 24 februarie. Cătălin Botezatu şi echipa sa au petrecut 9 zile în Egipt.

Experienţele inedite, luxul, exotismul, eleganţa sunt doar aspectele plăcute de care echipa Next Top Model by Cătălin Botezatu a avut parte în vizita în Egipt şi de care telespectatorii se vor putea bucura urmărind cea de-a patra ediţie a show-ului. Ceea ce însă telespectatorii nu vor vedea la televizor este că echipă Next Top Model a prins ultimele zile de pace.

Vizita în Egipt a lui Cătălin Botezatu, a juriului şi a concurentelor de la Next Top Model se putea termina cât se poate de urât. Demarcaţia dintre ceea ce  sunt niste imagini şi amintiri minunate şi ceea ce putea să fie un coşmar au făcut-o 24 de ore.

Echipa  Next Top Model a părăsit ţara cu o zi înaintea izbucnirii violenţelor de stradă. Situaţia începuse să devină tensionată, primii manifestanţi începuseră să se strângă, iar turiştii să se întoarcă acasă sau, cel puţin, să nu îşi mai facă simţită prezenţa pe străzi. La mai puţin de 24 de ore, toate cursele de linie şi charterele au fost anulate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare