Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea renaște din propria cenușă după despărțirea de Livia și se lansează în lumea filmului. Ce surpriză pregătește fanilor

Cătălin Bordea renaște din propria cenușă după despărțirea de Livia și se lansează în lumea filmului. Ce surpriză pregătește fanilor
8

de Cristina Țapu,

Anul 2023 a fost unul dificil pentru Cătălin Bordea. În acest an el și Livia, femeia alături de care credea că va îmbătrâni, și-au spus adio, iar comediantul a fost devastat mai ales că noul partener al Liviei este Spike, cel pe care Bordea l-a considerat cel mai bun prieten vreme îndelungată. Cătălin este determinat să renască din propria cenușă, așadar este pe cale de a lansa un proiect cât se poate de îndrăzneț!

Cătălin Bordea face haz de necaz și se lansează în lumea filmului

Cătălin Bordea aduce o noutate în lumea stand-up-ului românesc, lansând primul său spectacol, care va rula în cinematografele din întreaga țară. Inspirat de modelul marilor comedieni internaționali, Bordea prezintă un „special” filmat și distribuit în format de film, denumit sugestiv „Teoria Conspirației”. Show-ul explorează evenimentele din ultimul an din viața artistului.

Lansarea va avea loc pe 7 decembrie la Cinema City Cotroceni, iar începând cu 8 decembrie, spectacolul va fi disponibil publicului larg. Biletele au fost puse în vânzare încă din 1 decembrie, iar fanii abia așteaptă să vadă cum a reușit să transforme Bordea momentele dureroase în unele creative.

Cătălin Bordea, primele declarații despre trădarea lui Spike  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cătălin Bordea, cunoscut pentru show-urile live, cu public, aduce o abordare nouă în spectacolele sale, transformând de data aceasta propriile vulnerabilități în glume savuroase. Timp de 70 de minute, artistul aduce în prim-plan evenimentele dureroase din viața sa, dezvăluindu-le într-o manieră plină de umor.

,,Ultimul an m-a pus la grele încercări și atunci când viața îmi dă greu, am tendința să devin paranoic, să devin conspiraționist. În ciuda perioadei nefaste, am rămas încrezător până în ultima clipă în convingerile mele. Știrile, zvonurile, semnalele de alarmă și tot vuietul ce s-a creat în jurul vieții mele personale păreau doar o teorie a conspirației. Uneori conspiraționiștii ajung să aibă dreptate și teoria lor să se confirme, iar acest show fantastic este o confirmare a faptului că orice e posibil” , a povestit Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România

Cu o diplomă obținută la Facultatea de Teatru a Universității I.L.Caragiale, Cătălin Bordea se distinge ca unul dintre cei mai renumiți comedienți de stand-up din România.

Stilul său unic și umorul specific l-au consacrat, iar de la debutul său pe scenă, experiențele personale au fost o sursă constantă de inspirație. Cătălin Bordea se poate lăuda cu aproximativ 150 de spectacole pe an, peste 3.000 de show-uri live în întreaga sa carieră și un număr de peste 1 milion de bilete vândute în total.

Cătălin Bordea se străduiește să-și revină după divorțul de Livia

Câștigătorul de la America Express spune că nu și-a revenit complet după divorțul de Livia. În plus, Cătălin Bordea a fost întrebat dacă ar putea să o ierte pe Livia și s-o primească înapoi, iar el a mărturisit că nu știe.  

„Nu (n.r. nu este vindecat total). Sub nicio formă. Mai am o grămadă de lucru, mai am demoni. Este o detașare totală, adică îmi trebuie o detașare totală. Eu, în momentul ăsta, sunt ca în recuperare după dependență de droguri. Adică e foarte scurt momentul de la când te-a părăsit dealer-ul pentru alt drogat. Nu pot să răspund la întrebarea asta (n.r. dacă ar putea să o ierte pe fosta lui soție). Pentru că nu știu. Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni care, încontinuu, îmi fac portretul din urmă. (…) Ai tendința să uiți”, a mărturisit Cătălin Bordea. 

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton