Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, primele dezvăluiri despre divorț! Cine a renunțat, de fapt, la căsnicie

Cătălin Bordea, primele dezvăluiri despre divorț! Cine a renunțat, de fapt, la căsnicie
8

de Redactia Tvmania,

În urmă cu două luni Cătălin Bordea avea să surprindă pe toată lumea anunțând divorțul de Livia, după 11 ani de relație. Abia astăzi comediantul a spus adevărul din spatele despărțirii și cine a fost cel care a decis să plece.

Discret în declarații atunci când vine vorba de viața personală, Cătălin Bordea a găsit momentul în care a putut să spună în mod subtil cine a fost cel care a renunțat la căsătorie. Cu această ocazie, câștigătorul America Express 2023, a dorit să le mulțumească și celor care i-au fost alături în această perioadă.

„Eu trebuie să îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine în perioada asta, care, încă, nu s-a terminat, dar… așa. Mi-ai dat un telefon”, i-a spus Bordea invitatei sale, Andreea Antonescu.

Cine a renunțat, de fapt, la căsnicie?

În cadrul vlogului „Colegi de cameră”, Bordea a avut un moment de sinceritate în fața Andreei Antonescu, invitata lui, comediantul dorind să îi mulțumească artistei pentru sprijinl acordat. Surprinsă de faptul că Bordea i-a mulțumit public, Andreea a dezvăluit că știe cât de dificile pot fi anumite perioade în viață.

„Ce perioadă?”, l-a întrebat Nelu Cortea.

„Din..vorț! Din.. conț! Cum se numește? Când te lasă soția”, a spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, reacție neașteptată după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește…”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Am ales să fiu acolo un umăr pe care te poți sprijini dacă ai nevoie. Știu cât de grele sunt anumite perioade din viața oamenilor și știu cât de importanți sunt acei puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci, datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni buni”, i-a răspuns Andreea Antonescu.

Cătălin Bordea a anunțat divorțul

Livia și Cătălin Bordea erau împreună din 2012. După doi ani de relație, în 2014, cei doi s-au căsătorit civil. În 2019 au făcut și cununia religioasă. 

Acum, după atâția ani în care s-au iubit, povestea lor de dragoste s-a destrămat. Printr-un mesaj transmis pe Instagram, Cătălin Bordea a anunțat că el și Livia au divorțat oficial pe 13 iulie, atunci când au semnat actele de divorț.  

Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, la Insta Story. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton