Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre moartea mamei. Ce a făcut în ziua în care femeia a fost înmormântată: „Aveam nevoie de asta”

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre moartea mamei. Ce a făcut în ziua în care femeia a fost înmormântată: „Aveam nevoie de asta”
8

de Cristina Țapu,

Cătălin Bordea traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, însă nu se lasă doborât. Comediantul a făcut dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale și despre evenimentele care au avut loc în acea perioadă.

Cătălin Bordea, mărturisiri dureroase despre moartea mamei sale

La peste o lună de la trecerea în neființă a mamei sale, Cătălin Bordea a împărtășit câteva detalii emoționante despre înmormântare și despre modul în care a gestionat situația ulterior. Comediantul a recunoscut că a depus eforturi considerabile pentru a-și reveni și a reveni cât mai rapid la normalitate. În plus, el a luat atunci o decizie care a surprins pe toată lumea.

bordea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Recent, în timpul unei emisiuni, Cătălin Bordea a dezvăluit că a gestionat personal detaliile înmormântării mamei sale și, imediat după aceea, s-a întors la activitățile sale profesionale.

Comediantul a afirmat că la doar câteva ore după ce a condus-o pe mama sa pe ultimul drum, a urcat din nou pe scenă pentru a nu-și dezamăgi fanii care deja cumpăraseră bilete.

„Eu am făcut înmormântarea mamei, am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare.

E un mecanism de autoapărare. Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta. Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o”, a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Mama lui Cătălin Bordea a fost răpusă de cancer

La vârsta de 55 de ani, mama lui Cătălin Bordea a murit după o lungă și grea luptă cu cancerul. Atunci când Cătălin a venit pe lume, mama sa avea doar 16 ani, iar bunica lui a devenit pilonul principal al familiei.

Crescut de către bunica sa după ce mama a plecat în străinătate în căutarea unor condiții mai bune de trai, comediantul a dezvăluit că a fost nevoit să se maturizeze rapid pentru a se ocupa de frații săi mai mici, oferindu-i sprijin bunicii.

Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl său la vârsta de doar doi ani, iar de atunci nu s-au mai întâlnit. Deși nu a menținut o legătură directă cu fiul său, acesta îi trimitea un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere. Comediantul a dezvăluit că tatăl său nu și-a dorit rolul de părinte, ajungând chiar să îi soției sale să facă avort.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton