Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea l-a pus la zid pe Edward Sanda, după America Express 2023, sezonul 2. „Cum merge el acasă la socru?”

Cătălin Bordea l-a pus la zid pe Edward Sanda, după America Express 2023, sezonul 2. „Cum merge el acasă la socru?”
13

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea a făcut declarații acide despre parcursul lui Edward Sanda de la America Express 2023, sezonul 2. Artistul și Cleopatra Stratan nu au avut cel mai grozav parcurs pe Drumul Soarelui, iar fanii emisiunii l-au criticat adesea pe Edward. De data asta, Cătălin Bordea a fost cel care nu s-a mai abținut și a spus tot ce crede despre ginerele lui Pavel Stratan. Ulterior, Edward Sanda a avut și el o reacție dură, nemaisuportând criticile.  

Cătălin Bordea, replici acide la adresa lui Edward Sanda 

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au și câștigat sezonul trecut al show-ului America Express, au fost invitați la Podcastito Express, emisiunea online în care sunt analizate situațiile prin care trec concurenții din sezonul actual.  

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2, după ce, de cele mai multe ori, terminau ultimii probele, nu găseau transport rapid și nici cazări. Fanii emisiunii l-au pus adesea la zid pe Edward Sanda pentru că mereu se plângea de condițiile din emisiune și se oprea să ceară de mâncare aproape la orice pas.  

Recent, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au comentat despre prestația lui Edward Sanda în concurs. După o scenă în care Edward Sanda nu a dat dovadă de curaj, Cătălin Bordea a mărturisit că nu se va mai simți niciodată laș. 

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic: «Cred că am fost laș astăzi», o să pun momentul ăla cu el: «Baby , e prea periculos, hai tu!». Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit «baby» cu «este», cu «prea periculos» și cu «hai tu» din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?! 

Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane. Acum vorbesc frustrările din mine, că dacă mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam și eu: hai, stai liniștit!”, a spus Cătălin Bordea, conform Click

Nelu Cortea a comentat piesa pe care Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut-o după America Express 

Nelu Cortea a comentat și el secvența în care concurenții erau nevoiți să intre în coridă, admirând curajul Cleopatrei. „S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas, și căuta de una singură indiciile”, a spus el. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost atacați la America Express 2023, sezonul 2. Au fost încercuiți de niște motocicliști înarmați, iar reporteriței lor i-a fost pus pistolul la cap. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați la America Express. Reporterul a fost amenințat cu arma. „Rămăsese cu pistolul la cap” (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După ce s-au întors în țară, cei doi soți au făcut o melodie despre acel moment, care i-a marcat. Nelu Cortea a vorbit despre piesa respectivă, punând accent pe faptul că reporterița a fost cu adevărat victima celor întâmplate, că ei i s-a pus pistolul la cap.  

Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”, a mai declarat Nelu Cortea. 

Edward Sanda a răbufnit după toate comentariile negative 

Edward Sanda a reacționat în mediul online, după toate aceste declarații și comentarii negative la adresa lui, nu doar din partea celor doi comedianți, dar și din partea altor fani ai emisiunii.  

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău! Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți! 

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva! Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate! În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!”, a transmis Edward Sanda, la adresa colegilor lui, pe Instagram. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton