Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea iubește din nou după divorțul dureros de Livia. Cum a fost surprins comediantul alături de partenera sa

Cătălin Bordea iubește din nou după divorțul dureros de Livia. Cum a fost surprins comediantul alături de partenera sa
11

de Cristina Țapu,

A răsărit soarele și pe strada lui Cătălin Bordea. Comediantul iubește din nou după divorțul dureros de soția sa, Livia. Cătălin a fost surprins în ipostaze tandre alături de o domnișoară misterioasă și se pare că între ei există ceva mai mult decât o simplă amiciție.

Cătălin Bordea iubește din nou

Cătălin Bordea a divorțat de soția sa în iunie 2023. În ciuda eforturilor de a-și salva căsnicia, nu a putut preveni ruptura definitivă. Livia a fost acuzată de infidelitate, iar relația ei cu Spike a stârnit și continuă să stârnească controverse. Rănit de trădarea fostei partenere și a celui mai bun prieten, comediantul a început să urmeze terapie și declara că nu intenționează să aibă o altă relație curând.

Recent, paparazzi de la Cancan l-au surprins pe Cătălin Bordea cu noua sa cucerire, Elena Ardeleanu. Comediantul a întâmpinat-o la aeroport și a condus-o până la o vilă impunătoare. După ce a parcat mașina, a fost foarte amabil, scoțându-i trolerul din portbagaj.

Pozele în care apare Cătălin Bordea alături de noua iubită

Înainte de a se despărți, cei doi au schimbat cuvinte dulci, urmate de îmbrățișări și săruturi pasionale, scena repetându-se de câteva ori. În timp ce ea se îndrepta spre locuință, Cătălin o privea tandru. La final, ea i-a șoptit: „Te caut eu.” Conform aceleiași surse, întâlnirea celor doi a avut loc în Dubai, acolo unde actorul s-a bucurat de mai multe zile de vacanță.

Cătălin Bordea a apelat la ajutorul psihologului după divorțul de Livia

A trecut un an de la despărțirea dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie, dar fosta lui soție continuă să fie criticată pentru infidelitatea sa cu Spike, bun prieten al actorului și cavaler de onoare la nunta lor.

Cătălin Bordea și Livia au pus capăt mariajului lor, după ce soția comediantului ar fi început o relație cu Spike în timp ce încă forma un cuplu alături de Bordea. Șocul emoțional prin care a trecut Cătălin a fost unul imens, așadar a decis să apeleze la ajutorul unui terapeut pentru a putea procesa mai bine stările prin care trece.

bordea spikeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De aproximativ un an, Cătălin Bordea merge la psiholog și nu intenționează să renunțe curând la ședințele de terapie.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton