Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, gesturi tandre cu altă femeie la nici două luni de la divorț. Cum a fost surprins

Cătălin Bordea, gesturi tandre cu altă femeie la nici două luni de la divorț. Cum a fost surprins
7

de Redactia Tvmania

Cătălin Bordea a fost recent surprins în compania unei brunete, despre care circulă zvonuri că ar fi noua sa iubită. Acest eveniment vine la scurt timp după divorțul său de Livia, în luna iulie a acestui an, după ce au apărut speculații legate de sfârșitul relației lor.

Cum a fost surprins Cătălin Bordea

Publicația Cancan.ro a publicat imagini în care Cătălin Bordea se află într-o cafenea din București alături de o altă femeie. Aparent, juratul din emisiunea „iUmor” pare că începe să își refacă viața după separarea de Livia, femeia pe care o mărturisea că o iubește profund. O observație comună a fost asemănarea izbitoare dintre femeia cu care a fost surprins câștigătorul din „America Express” și Livia, fosta lui soție.

În timpul petrecut în cafenea, comediantul și presupusa sa iubită au purtat conversații animate timp de mai mult de o oră, rad și s-au bucurat de prezența reciprocă. La finalul întâlnirii, în drumul către mașină, comedianul și bruneta au mers îmbrățișați, iar el a sărutat-o blând pe cap.

Conform informațiilor furnizate de sursa amintită anterior, Cătălin Bordea și femeia cu care a fost văzut au mers împreună acasă. Deocamdată, juratul din cadrul emisiunii „iUmor” nu a confirmat sau infirmat această relație. Detaliile rămân pentru moment în sfera speculațiilor.

catalin bordea si sotia lui s-ar fi despartitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cătălin Bordea nu mai vorbește cu fosta soție

Livia și Cătălin Bordea erau împreună din 2012. După doi ani de relație, în 2014, cei doi s-au căsătorit civil. În 2019 au făcut și cununia religioasă. 

Printr-un mesaj transmis pe Instagram, Cătălin Bordea a anunțat că el și Livia au divorțat oficial pe 13 iulie, atunci când au semnat actele de divorț.  

Comediantul a mai dezvăluit după anunțul divorțului că nu mai vorbește deloc cu fosta sa soție:

 „Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat acesta, după ce fosta lui soție a ajuns la spital.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton