Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, prima reacție după ce prietenii lui i-au adus acuzații grave Liviei, fosta lui soție. „Au fost lezați”

Cătălin Bordea, prima reacție după ce prietenii lui i-au adus acuzații grave Liviei, fosta lui soție. „Au fost lezați”
15

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea a reacționat pentru prima dată după ce Livia, fosta lui soție a spus varianta ei de adevăr despre divorțul lor. După declarațiile Liviei, prietenii lui Cătălin Bordea au sărit în apărarea comediantului și au condamnat-o pe actuala iubită a lui Spike. Iată ce părere are Cătălin Bordea.  

Cătălin Bordea, după ce Livia a fost atactă de prietenii lui 

Recent, Livia Eftimie a vorbit despre divorțul de Cătălin Bordea. Pentru prima dată de la despărțirea lor, actuala iubită a lui Spike și-a spus adevărul ei și a prezentat situația din punctul ei de vedere. A declarat că fostul soț nu i-a fost deloc alături și că problemele ei nu contau pentru el. Nelu Cortea, alături de care Cătălin Bordea a fost la America Express, nu a suportat acuzațiile, așa că a publicat un mesaj dur la adresa Liviei și nu este singurul.

De asemenea, Radu Bucălae și soția lui, Alexandru, au sărit în apărarea lui Cătălin Bordea și au dezvăluit lucruri despre Livia.  

Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. (…) 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu, motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr, căutând minciuni care se destrămau”, a declarat și Radu la adresa Liviei. 

Cătălin Bordea a făcut primele declarații pe baza acestui subiect. El susține că nu a urmărit declarațiile făcute de fosta lui soție și crede că prietenii lui au avut un motiv întemeiat atunci când au decis să facă respectivele declarații.  

Nu prea urmăresc subiectul, pentru că am foarte multă treabă. Am niște prieteni foarte buni, care au fost prietenii noștri. Dacă au spus ceva înseamnă că au fost lezați de ceva anume”, a declarat Cătălin Bordea, pentru spynews.ro. 

Livia, despre divorțul de Cătălin Bordea  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Soția lui Radu Băcălae, în apărarea lui Cătălin Bordea 

Nu doar Radu Bucălae a sărit în apărarea lui Cătălin Bordea, dar și soția lui, Alexandra. Aceasta a spus că a încercat să îi fie prietenă Liviei și a dezvăluit de ce s-a îndepărtat de ea.  

„Nu s-a uitat nimic, Livia! Ba chiar momentele frumoase m-au ajutat să tac până acum.  

La Racing, tu aveai nevoie de un om, iar eu tocmai îmi dădusem demisia de la un job în care nu mă mai regăseam. Și începând cu acea perioadă, noi două am vorbit mult despre regăsire, despre scop. Eu îți vorbeam cat de important este să împărtășim aceste gânduri și cu soții noștri, și tu mereu ziceai ca nu vrei sa ii spui asta lui Cătălin. Îți vorbeam des despre cat de mult îmi doresc sa mă echilibrez profesional și tu mereu ziceai că nu ai această nevoie! Îți propuneam mereu și mai târziu să faci ceva al tău, ca asta te va ajuta să îți găsești acel țel în viața și tu mereu ziceai ca nu ai chef sa muncești. Ba chiar, în momentele mele cele mai grele, în care îmi organizam singură nunta, aveam un job foarte solicitant și în același timp niște proceduri medicale care mă făceau să stau pe picioare doar cu Ketonal, și un business la început de drum, tu puneai storyuri cu cana ta pe care scria “DOAR FRAIERII MUNCESC” Tu, viitoarea mea nașă! Mereu spuneai ca tu nu vrei nici sa gătești, ca faci miros in casă. Iar discuțiile tale erau frecvent în ultima perioadă despre ce branduri ți-ai mai cumpărat. Prietenia noastră a început să se dilueze NU când te-ai despărțit de soțul tău, ci cu 2 ani înainte, când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă. Și când tu ai intrat în tramvai, (nu el în tine, ca tramvaiul are șine și nu deraiase), am venit într-un suflet la tine la spital și am stat cu Radu pe holuri și în frig jumătate de zi, deși în aceeași perioadă încercai să strici și prietenia soților noștri! 

Draga mea fostă prietenă, noi toți din jurul tău am făcut terapie și la toți a funcționat. Noi ne-am desprins de tine. Se pare că singura care nu a vrut niciodată să meargă la terapie ai fost tu, și încă nu te-ai desprins de noi, deși tu ai ales să pleci din toate relațiile.  

Let it go, toți greșim, important e cum ne comportăm DUPĂ ce greșim. Nu acoperi o prietenie frumoasă pe care am avut-o la un moment dat, cu aceste meschinării! Sper să îți găsești liniștea și claritatea și să ai încredere că narcisismul se poate repara cumva, cu multă muncă!” a scris Alexandra, soția lui Radu Bucălae.

Radu Bucălae, despre relația cu soția lui, Alexandra  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton