Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, prima reacție după ce fosta soție a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Spike. Ce mesaj a transmis

Cătălin Bordea, prima reacție după ce fosta soție a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Spike. Ce mesaj a transmis
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea a avut prima reacție după ce a văzut pozele în care, Livia, fosta lui soție, se sărută cu Spike. Cântărețul era bun prieten cu comediantul și chiar a fost cavalerul lui de onoare la nunta cu Livia.  

Cătălin Bordea, după ce Livia a fost surprinsă cu Spike 

Povestea de iubire dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie a ajuns la final. Cei doi au divorțat la notar la mijlocul lunii iulie. Cum viața merge mai departe, fosta soție a lui Cătălin Bordea are un nou iubit. Este vorba despre cântărețul Spike. Livia nu a confirmat sau infirmat relația, însă paparazzi Cancan au surprins-o în timp ce se ținea de mână și se săruta cu artistul, care era bun priten cu Cătălin Bordea. Ba mai mult, acesta a fost și cavaler de onoare la nunta comediantului cu Livia.  

După ce a văzut imaginile cu fosta soție și Spike, Cătălin Bordea a avut o primă reacție și a publicat un mesaj scurt, dar plin de înțeles, pe contul lui de Instagram. Acesta a precizat că avea „anumite bănuieli”.  

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.  

De asemenea, Cătălin Bordea a făcut o declarație o declarație scurtă pe acest subiect, la Antena Stars. „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea. 

În plus, comediantul ar avea și el o nouă iubită, după divorțul de Livia. Acesta a fost surprins în compania unei brunete.  

livia-fosta-sotie-a-lui-catalin-bordea-are-un-nou-iubit.-cum-a-fost-surprinsa-alaturi-de-celebrul-artistIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar 

Livia și Cătălin Bordea erau împreună din 2012. După doi ani de relație, în 2014, cei doi s-au căsătorit civil. În 2019 au făcut și cununia religioasă.  

După atâția ani în care s-au iubit, povestea lor de dragoste s-a destrămat. Printr-un mesaj transmis pe Instagram, Cătălin Bordea a anunțat că el și Livia au divorțat oficial pe 13 iulie, atunci când au semnat actele de divorț.    

 „Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, la Insta Story. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton