Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, primele declarații despre trădarea lui Spike. Artistul are o relație cu Livia. „E prima oară când zic asta”

Cătălin Bordea, primele declarații despre trădarea lui Spike. Artistul are o relație cu Livia. „E prima oară când zic asta”
12

de Roxana Mirea,

La scurt timp după ce Cătălin Bordea a anunțat că el și Livia au divorțat, s-a aflat că fosta lui soție are o relație cu nimeni altul decât Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului. Acum, juratul de la iUmor a făcut primele declarații despre trădarea artistului, pe care îl considera fratele lui.  

Cătălin Bordea, primele declarații despre trădarea lui Spike 

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat de comun acord, la notar. Ulterior, s-a aflat că Livia are o relație cu Spike, care era ca un frate pentru comediant. Cătălin Bordea a vorbit despre trădarea așa-zisului său prieten în podcastului „Confruntarea – La Fileu”, găzduit de Speak. 

Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui. (…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc. Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak, conform Playtech

Cătălin Bordea, primele declarații despre trădarea lui Spike  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei” 

Cătălin Bordea a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că Livia nega că ar avea o relație amoroasă cu Spike, cu multe luni înainte de a divorța oficial. Artistul venea destul de frecvent în casa lor, iar comediantul susține că îl ajuta ori de câte ori era nevoie.  

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. 

Eu nu am știut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deși am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai declarat Cătălin Bordea. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton