Homepage  / Vedete româneşti

Ce decizie a luat Cătălin Bordea după despărțirea de Livia și decesul mamei sale: „Fac față pentru că nu am de ales!”

Ce decizie a luat Cătălin Bordea după despărțirea de Livia și decesul mamei sale: „Fac față pentru că nu am de ales!”
9

de Cristina Țapu,

Cătălin Bordea traversează o perioadă dificilă, însă nu renunță la proiectele sale. Anul trecut a divorțat de cea pe care o credea sufletul său pereche, iar la începutul acestui an și-a pierdut mama, care a fost răpusă de o boală cruntă. Artistul a vorbit despre problemele cu care se confruntă și a subliniat că nu se dă bătut, indiferent de obstacolele pe care le întâlnește.

Cătălin Bordea, despre perioada dificilă pe care o traversează

Într-un interviu oferit pentru Cancan, Cătălin Bordea recunoaște că traversează o perioadă dificilă, caracterizată de o supradoză de doliu.

Nici nu a reușit să depășească durerea provocată de divorț, că vestea morții mamei sale l-a dat din nou peste cap. Cu toate acestea, Bordea nu și-a amânat proiectele și intenționează să ducă la final tot ce și-a propus, oricât de greu ar fi.

Micutzu, despre divorțul lui Cătălin Bordea  (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mama. Fac față pentru că nu am de ales.

Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a povestit artistul, conform Cancan.

Cătălin Bordea a avut o copilărie dificilă și a fost abandonat de tată la doi ani

La vârsta de 55 de ani, mama lui Cătălin Bordea a murit după o lungă și grea luptă cu cancerul. 

Atunci când Cătălin a venit pe lume, mama sa avea doar 16 ani, iar bunica lui a devenit pilonul principal al familiei. Crescut de către bunica sa după ce mama a plecat în străinătate în căutarea unor condiții mai bune de trai, comediantul a dezvăluit că a fost nevoit să se maturizeze rapid pentru a se ocupa de frații săi mai mici, oferindu-i sprijin bunicii.

Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl său la vârsta de doar doi ani, iar de atunci nu s-au mai întâlnit. Deși nu a menținut o legătură directă cu fiul său, acesta îi trimitea un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere. Comediantul a dezvăluit că tatăl său nu și-a dorit rolul de părinte, ajungând chiar să îi soției sale să facă avort.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton