Homepage  / Vedete româneşti

Persoana care i-a fost alături lui Cătălin Bordea după divorțul de Livia. Comediantul face dezvăluiri emoționante: „A fost ciudat la început”

Persoana care i-a fost alături lui Cătălin Bordea după divorțul de Livia. Comediantul face dezvăluiri emoționante: „A fost ciudat la început”
9

de Cristina Țapu,

Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit în urmă cu aproximativ un an, însă comediantul continuă să meargă la terapeut pentru că procesul de vindecare este unul anevoios. Iată ce declară Cătălin despre sentimentele care-l încearcă în această perioadă dificilă!

Cătălin Bordea merge la terapeut de un an

Cătălin Bordea și Livia au pus capăt mariajului lor, după ce soția comediantului ar fi început o relație cu Spike în timp ce încă forma un cuplu alături de Bordea. Șocul emoțional prin care a trecut Cătălin a fost unul imens, așadar a decis să apeleze la ajutorul unui terapeut pentru a putea procesa mai bine stările prin care trece.

Catalin-Bordea-MentoriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De aproximativ un an, Cătălin Bordea merge la psiholog și nu intenționează să renunțe curând la ședințele de terapie.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cariera lui Cătălin Bordea, pe pantă ascendentă

Viața lui Cătălin Bordea s-a transformat complet după divorțul de Livia Eftimie. Deși pe plan sentimental a întâmpinat dificultăți, cariera sa a evoluat fără probleme. Comediantul a valorificat la maximum toate oportunitățile care i-au apărut în cale.

„Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a povestit Bordea.

Cătălin se află într-o perioadă de doliu emoțional, dar știe că se poate baza pe persoanele dragi și refuză să cadă pradă viciilor.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume – terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton