Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, detalii despre noua sa iubită. Cu ce se ocupă Elena Ardeleanu și cum a început povestea lor de dragoste

Cătălin Bordea, detalii despre noua sa iubită. Cu ce se ocupă Elena Ardeleanu și cum a început povestea lor de dragoste
9

de Cristina Țapu,

Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de fosta soție, Livia, însă acum pare să-și fi regăsit zâmbetul și liniștea alături de Elena Ardeleanu. La scurt timp după ce au fost surprinși sărutându-se, comediantul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe noua femeie din viața lui și în ce stadiu se află relația lor.

Cătălin Bordea, detalii despre noua sa relație

Cătălin Bordea și Elena Ardeleanu s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, unde au început să comunice prin mesaje nevinovate și discuții amicale. La început, nu existau intenții romantice clare, dar umorul și carisma lui Bordea au captat rapid atenția Elenei. Relația dintre ei este la început, iar Cătălin susține că Elena înțelege pe deplin prin ce a trecut, așadar nu există presiuni.

„Ne-am cunoscut prin mici discuții nevinovate pe Instagram, fără intenții. Încercam să o fac să râdă, din când în când, și s-a legat o prietenie”, a declarat Cătălin Bordea, conform Cancan. „Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal, dar chiar așa este”, a concluzionat comediantul.

elena ardeleanu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Elena Ardeleanu, care locuiește în Dubai, a venit în România pentru a-și vizita iubitul. Cătălin Bordea a întâmpinat-o la aeroport ca un adevărat gentleman. Comediantul susține că iubita sa este o femeie de afaceri de succes, care acordă multă atenție sferei profesionale.

„Ea nu locuiește aici, are o viață în Dubai și e foarte concentrată pe viața profesională. Are planuri mari și deja le pune în aplicare. Și cel mai important, nu există nici o presiune. Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent”, a declarat Cătălin, potrivit sursei menționate anterior.

Cătălin Bordea iubește din nou la un an de la despărțirea de Livia

A trecut un an de la despărțirea dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie, dar fosta lui soție continuă să fie criticată pentru infidelitatea sa cu Spike, bun prieten al actorului și cavaler de onoare la nunta lor.

Cătălin Bordea și Livia au pus capăt mariajului lor, după ce soția comediantului ar fi început o relație cu Spike în timp ce încă forma un cuplu alături de Bordea. Șocul emoțional prin care a trecut Cătălin a fost unul imens, așadar a decis să apeleze la ajutorul unui terapeut pentru a putea procesa mai bine stările prin care trece.

De aproximativ un an, Cătălin Bordea merge la psiholog și nu intenționează să renunțe curând la ședințele de terapie.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton