Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea a apelat la „regula de 5” pentru a face față durerii: „Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine”

Cătălin Bordea a apelat la „regula de 5” pentru a face față durerii: „Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine”
5

de Cristina Țapu,

Cătălin Bordea a înfruntat multe obstacole în ultima perioadă, însă nu se lasă bătutut și refuză să renunțe la optimism. În plus, a dezvăluit care este trucul la care apelează pentru a se menține pe linia de plutire.

Cătălin Bordea a apelat la „regula de 5” pentru a face față durerii

Anul 2023 a fost unul dificil pentru Cătălin Bordea, căci a divorțat de Livia, soția sa, care l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten al lui, Spike.

Nici începutul anului 2024 nu a fost prea grozav pentru comediant, căci mama acestuia s-a stins din viață. Cătălin se află într-o perioadă de doliu emoțional, dar știe că se poate baza pe persoanele dragi și refuză să cadă pradă viciilor.

cand-stai-prea-mult-cu-@delia-incep-sa-creasca-piese-vestimentare-neprevazute-si-ciudate-pe-tine.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Comediantul are un truc la care apelează pentru a ține gândurile negre la distanță, așa cum a mărturisit celor de la Cancan.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume – terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea.

Mama lui Cătălin s-a stins în urmă cu doar câteva săptămâni, la doar 55 de ani, după ce cancerul a recidivat, iar organismul ei nu a mai putut face față bolii. Cătălin refuză să facă față durerii apelând la tot felul de vicii și alege să se concentreze mai mult asupra propriei persoane, căci, în timp, rănile se vor vindeca.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, mărturisea Bordea.

Ce caracteristici trebuie să aibă femeia ideală, conform lui Bordea

Într-un interviu recent, câștigătorul emisiunii „America Express” a vorbit despre caracteristicile pe care le caută la femeia ideală în viziunea sa. Printre acestea se numără loialitatea, independența și existența unor planuri serioase de viitor.

„Să îi bată inima (n.r. – viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de-al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități… a, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață”, a declarat Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton