Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea a adăugat un nou tatuaj colecției sale. Imaginea pe care a ales-o a creat subiect de discuție în rândul fanilor

Cătălin Bordea a adăugat un nou tatuaj colecției sale. Imaginea pe care a ales-o a creat subiect de discuție în rândul fanilor
7

de Cristina Țapu,

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că comediantul Cătălin Bordea este pasionat al tatuajelor, având multiple desene pe piele, fiecare dintre ele cu o însemnătate aparte pentru el. Recent, Cătălin Bordea a adăugat colecției sale un nou tatuaj, iar modelul pe care l-a ales le-a dat de gândit fanilor.

Cătălin Bordea a adăugat un nou tatuaj colecției sale

Cătălin Bordea și-a făcut un nou tatuaj. Cunoscutul comediant și-a înscris cuvântul „THE LOVER” pe spatele gâtului.

Deasupra acestui text, a optat pentru două schelete care se țin de mână, având un trandafir în mijlocul lor. Așa cum era de așteptat, fanii au început să se gândească la semnificația tatuajului, iar Cătălin a preferat să păstreze misterul asupra acestuia, neoferind detalii suplimentare.

Anul 2023 a fost unul complicat pentru comediant. A divorțat de femeia iubită, care l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten, Spike.

La doar câteva luni după acest episod dureros, la începutul anului 2024, mama comediantului s-a stins din viață. De altfel, Bordea recunoaște că traversează o perioadă de doliu emoțional, iar sala de sport și prietenii buni sunt factorii care îl ajută să treacă mai ușor peste toată durerea pe care o resimte.

La ce truc apelează Cătălin Bordea pentru a face față problemelor

Comediantul are un truc la care apelează pentru a ține gândurile negre la distanță, așa cum a mărturisit celor de la Cancan.

Micutzu, despre divorțul lui Cătălin Bordea  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume – terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, mărturisea Bordea.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton