Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, mesaj dur după ce fiica sa a fost criticată pentru rolul din „Tati part time”. Cum o apără pe Eva. „Suntem datori să ne protejăm copiii”

Cătălin Măruță, mesaj dur după ce fiica sa a fost criticată pentru rolul din „Tati part time”. Cum o apără pe Eva. „Suntem datori să ne protejăm copiii”
16

de Cristina Țapu,

După debutul filmului românesc „Tati part time", cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale, opinia publicului s-a împărțit în două tabere: unii au apreciat curajul și talentul fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, în timp ce alții au exprimat critici și jigniri la adresa micuței. Andra și Cătălin au reacționat după ce au citit mesajele!

Cătălin Măruță și Andra au reacționat după ce fiica lor a fost criticată pentru rolul din „Tati part time”

„Tati part time” a fost lansat în cinematografele din întreaga Românie la începutul anului 2024. Fie din curiozitate, fie din dorința de a se distra, românii au fost rapid să-și achiziționeze bilete. Prestația Evei Măruță a fost apreciată de mulți, majoritatea laudând talentul fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Eva a impresionat cu abilitățile sale actoricești și a generat momente pline de haz, cu toate acestea, se pare că interpretarea micuței nu a fost pe placul tuturor, iar unii internauți au folosit cuvinte dure la adresa copilei.

Cătălin Măruță a citit comentariile și a decis să ia atitudine. Prezentatorul și-a susținut fiica și a pus la zid modul în care unele persoane s-au raportat la prestația copilei.

Observând că situația a devenit mai intensă, Cătălin Măruță a distribuit un articol proaspăt apărut în presă și a dorit să transmită un mesaj pe pagina sa personală de Facebook.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”… Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

tatiparttime-si-parintii-fulltime-la-avanpremiera-de-gala-a-viitoarei-tale-comedii-favorite-din-2-ianuarie-doar-in-cinema-bilete-disponibile-pe-vivalavidra.com-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a văzut filmul!”. a fost mesajul pe care l-a scris prezentatorul Cătălin Măruță.

Andra a recunoscut că a fost afectată de comentariile la adresa fiicei sale, Eva. Prin urmare, a dorit să exprime recunoștința față de cei care o susțin și apreciază munca și eforturile depuse de Eva.

Ce părere are Irina-Margareta Nistor despre filmul „Tati part-time

Noul film „Tati part-time, cu Alex Bogdan și Eva Măruță în distribuție, a avut premiera recent în cinematografe. Irina Margareta-Nistor a vizionat pelicula și a formulat concluziile sale după ce a vizionat această producție regizată de Letiția Roșculeț.

„A mai venit o comedie după Visul. A venit Tati part-time. Toată lumea era curioasă, toți voiau să vadă cum joacă fetița lui Măruță și a Andrei, Eva. Știi cum e, fiecare se gândește: e, a prins rolul că e fata cui e. De multe ori poate să fie un dezavantaj să fii copil de celebrități. Surpriza a fost totală, Eva e minunată. E plină de umor și foarte dezinvoltă. 

Înjurături n-avem și filmul nu e vulgar. Mi-a plăcut că au funcționat bine și copiii, una dintre fetițe am mai văzut-o, Ilinca o cheamă. Are un rol negativ care pe parcurs se schimbă. Eu cred că filmul vine numai bine după Revelion, e un film pentru părinți și pentru copiii bine crescuți”, a declarat Irina-Margareta Nistor. 

Sursă foto: Instagram Tati Part-time

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton