Homepage  / Vedete româneşti

Cât de frumoasă este soția lui Mircea Radu! Imagine rară cu cei doi în vacanța din Creta: „În sfârșit o poză împreună”

Cât de frumoasă este soția lui Mircea Radu! Imagine rară cu cei doi în vacanța din Creta: „În sfârșit o poză împreună”
8

de Redactia Tvmania

După ce a renunțat la televiziune, Mircea Radu (54 de ani) a plecat din București și s-a mutat cu familia lui în Piatra Neamț, unde a ales să ducă o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. Însă, recent, spre uimirea fanilor, acesta a făcut publică o imagine rară cu soția lui.

Mircea Radu, imagine rară cu soția lui

Fostul prezentator TV a fost pentru a al doilea an la rând într-o frumoasă vacanță pe insula grecească Creta, în Rethymno, alături de familia sa. Deși este foarte rezervat când vine vorba despre viața persoanală, spre surprinderea tuturor, a făcut publice mai multe imagini, printre care și o fotografie cu frumoasa lui soție. Ea este cu 20 de ani mai tânără decât vedeta TV. Fanii i-au complimentat imediat și toți au fost de acord că cei doi formează o pereche foarte frumoasă.

„Doamna și Vagabondul”, a scris Mircea Radu în descrierea imaginii.

Mircea Radu și soția lui, RalucaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„În sfârșit o poza împreună!!! Sunteți minunați! Vacanță plăcută!!”, „Vagabondul la fel de frumos ca doamna! Vacanță placută!”, „Sunteți minunați!”, „Cine nu și-ar dori așa vagabond?? Concediu minunat”, „O familie fericită și minunata”,„O familie frumoasă și minunată ai ținut-o pe Doamna ta ascunsă!”, „Fiți fericiți împreună”, „Frumoși foc”, „Un cuplu absolut minunat”, „Sunteți frumoși! O seară frumoasă și liniștită cu multă iubire!”, „Frumoșilor o seară frumoasă”, „O soție superbă”, „Frumosi amândoi!”, „Superbi!”, „Pereche frumoasă, fiți binecuvântați”, „Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă, că pe vagabond îl cunoaștem de mult. Seară frumoasă vă doresc și mai scoate-o și pe doamna ta în lume Mircea draga”, au fost câteva din comentariile lăsate de fani la imaginea lui Mircea Radu cu soția lui.

Mircea Radu și soția lui, medicul oncolog Raluca Olaru (34 de ani), s-au căsătorit în anul 2013, iar prezentatorul TV admite că, de la bun început, a fost fascinat de ochii partenerei lui de viață.

Cum s-au cunoscut Mircea Radu și soția lui

„Pe vremea când prezentam emisiunea Din Dragoste nu aveam timp pentru o relaţie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tânăr, sănătos, liber şi nici prin gând nu-mi trecea să mă căsătoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei. Are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi, nu în ultimul rând, mi-a plăcut că este doctor. Mi-a mai plăcut şi că are simţul umorului …”, povestea Mircea Radu, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV de la de la Kanal D.

Cuplul are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Tudor și Clara, în vârstă de 8 ani și jumătate și, respectiv, 6.

„Am o relație bună cu cei doi copii ai mei. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta.

Ce le dai asta primești. N-aș zice că e greu sau ușor să fii un tată bun, ci doar că e altceva decât ți-ai imaginat …

Iar atunci când sarcinile se împart între cei doi, mamă-tată, din motive că bunicii toți sunt prea departe, acest „job” devine și mai solicitant dar na, asta e”, a declarat Mircea într-un interviu pentru libertatea.ro.

Întrebat dacă el și partenera lui de viață, își doresc să-și mărească familia, Mircea a mai mărturisit: „În condițiile date, despre care am vorbit mai sus, doi copii sunt de ajuns”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton