Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Esca a dezvăluit cât de diferiți sunt Alexia și Aris. Unul dintre copii a avut o adolescență rebelă

Andreea Esca a dezvăluit cât de diferiți sunt Alexia și Aris. Unul dintre copii a avut o adolescență rebelă
14

de Cristina Țapu,

Andreea Esca este mama Alexiei Eram și a lui Aris Melkior. Cei doi au devenit preferații publicului în cadrul emisiunii „America Express”, iar telespectatorii au avut șansa să remarce diferențele dintre el. Andreea a vorbit despre copiii săi și a rememorat cu drag amintiri din perioada copilăriei acestora.

Alexia Eram și Aris Eram au temperamente diferite încă din copilărie

Între Alexia Eram și Aris Eram nu există doar o diferență de vârstă de trei ani, ci și de personalitate și temperament. Alexia este extrovertă, preferă să se află alături de grupuri mari de persoane și relaționează ușor cu orice persoană, în timp ce Aris este mai rezervat și nu se împrietenește ușor cu cei din jur.

Aceste diferențe erau sesizabile încă de la grădiniță, susține Andreea Esca. Alexia ar fi stat la grădiniță zile întregi, fără pauză și se întrista atunci când mama sa venea să o ia acasă, în timp ce Aris plângea și se simțea abandonat atunci când era lăsat cu restul copiilor și educatoarea.

Alexia Eram ar mai participa la America Express  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Mai mult decât atât, Alexia adora să doarmă la prietenele sale, în timp ce Aris nu putea să doarmă în alt pat decât cel de acasă.

„E foarte ciudată treaba asta. Alexia, când era mică, s-ar fi dus și se ducea la toți colegii să doarmă oriunde, să plece. Prima dată când am dus-o la grădiniță, în prima zi de grădiniță, toți copiii plângeau, urlau, se tăvăleau și eu când m-am dus să o iau, mi-a făcut cu mâna de la distanță și mi-a zis: „Vino mai târziu puțin!”. Alexia, s-a terminat, unde să mai vin? Ți-a plăcut? „Da, da, vino mai târziu!” La orice copii s-ar fi dus, ar fi dormit la oricine.

Ei, Aris a plâns din prima zi de grădiniță până la șase ani, în fiecare zi. „Mama, nu vreau la grădiniță! Tu nu înțelegi că mie nu-mi place? Eu nu vreau să mă duc! Tu nu înțelegi că nu vreau să mă duc?” Mă, se târa, stătea la ăia, ziceai că îl las la orfelinat. Deci se făcea de geamurile alea… Să meargă la vreun copil? Cu chiu, cu vai voia la câte un copil și seara știam. Cum se întuneca, îmi dădea telefon mama copilului, Aris plânge, el vrea să doarmă acasă. Și îmi spunea „oriunde mă duc, eu nu pot să dorm decât la mine acasă, în patul meu!”.”, și-a amintit Andreea Esca.

Alexia Eram a fost o adolescentă rebelă

Andreea Esca a vorbit și despre adolescența copiilor. Alexia Eram a fost mai rebelă, în timp ce Aris și-a păstrat caracterul timid pe care l-a avut încă de când era micuț.

„A fost o perioadă de adolescență când a fost un pic mai zguduită doar la Alexia.Îi plecaseră hormonii. Acum, dacă mă uit la ce se întâmplă în jur, nici nu știu ce să mai zic. Mi-e și rușine. Dar până la urmă era diferită față de cum era ea până atunci, până la urmă o compar cu ea, nu cu restul lumii. Băieții se maturizează mai târziu, iar Aris mi se pare că acum e mai nu știu cum. Când era mai mic, era mai liniștit.”, a povestit prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Alexia Eram are 23 de ani și formează un cuplu alături de Mario Fresh de aproape șapte ani, în timp ce Aris nu s-a afișat oficial alături de partenera sa. Au existat o vreme speculații conform cărora el ar forma un cuplu alături de Laura Giurcanu, însă nici Laura, nici Aris nu au confirmat zvonurile.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca – Alexia Eram – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton