Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă meniul pentru masa de Paște pregătit de Cătălin Scărlătescu. Prețul este unul „piperat”

Cât costă meniul pentru masa de Paște pregătit de Cătălin Scărlătescu. Prețul este unul „piperat”
8

de Cristina Țapu,

Cătălin Scărlătescu a renunțat la televiziune și nu mai face parte din proiectul care l-a consacrat în fața telespectatorilor, însă agenda sa este la fel de plină. Sărbătorile pascale bat la ușă, iar bucătarul pune la dispoziția doritorilor un meniu întreg pe care-l pot achiziționa dacă nu doresc să petreacă mult timp în bucătărie. Iată cât costă un cozonac marca Cătălin Scărlătescu!

Cât costă un meniu pentru masa de Paște pregătit de Cătălin Scărlătescu

Recent, Cătălin Scărlătescu, posesorul a trei restaurante în București, a dezvăluit oferta sa pentru meniul de Paște. Printre delicatesele menționate se numără cozonacul, pasca, sarmalele, drobul și friptura de miel. Cu toate acestea, cei ce doresc să se delecteze cu preparatele sale trebuie să fie pregătiți pentru un cost considerabil, deoarece prețurile sunt ridicate, datorită faptului că bucătarul utilizează exclusiv ingrediente bio, fără aditivi artificiali.

Cătălin Scărlătescu aduce pe masa de Paște produse tradiționale, cu adevărat autentice. Meniul cuprinde pasca, sarmale, friptura și ciorba de miel, drobul și cozonacul. Așadar, cei ce doresc să se bucure de aceste delicii pot face acest lucru, dar trebuie să fie pregătiți să investească generos.

chef-catalin-scarlatescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

O porție de 27 de sarmale semnate de Scărlătescu se ridică la 137 de lei, în timp ce o oală de 2,4 litri de ciorbă de miel este vândută la 117 lei. De asemenea, un kilogram de friptură de miel se apropie de 200 de lei, iar stufatul este 179 de lei.

În plus, salata de boeuf are un preț de 75 de lei pe kilogram, în timp ce un platou tradițional, inclusiv jumări, chiftele, salată de vinete și cârnați, ajunge la aproximativ 120 de lei. Un pachet conținând pasca și cozonac se apropie de 200 de lei. Așadar, cei care vor să aibă pe masa de Paște un meniu creat de celebrul bucătar trebuie să scoată din buzunar cel puțin 1.000 de lei!

Cătălin Scărlătescu a fost dat în judecată de Antena 1

Cătălin Scărlătescu și colegii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au întrerupt, cu scandal, colaborarea cu Antena 1. Trustul i-a dat în judecată pe cei trei bucătari, iar din dispută nu au lipsit declarațiile controversate, de ambele părți. Florin Dumitrescu a afirmat că simte că libertatea de exprimare i-a fost limitată de clauzele unui contract, în timp ce co-producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite” le-a adus acuzații grave celor trei chefi.

Roxana Păulică este de părere că Cătălin Scărlătescu are o atitudine complet nepotrivită față de echipa care a contribuit la crearea reputației de care el se bucură în ziua de astăzi.

Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de declarații la care nimeni nu se aștepta, totul în contextul procesului cu Antena 1, după demisia de la show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Scărlătescu susține acum că el, Sorin Bontea și Florin Dumitreascu nu și-au primit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii de la Antena 1. 

Sursă foto: Instagram Cătălin Scărlătescu – Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton