Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă un meniu de Crăciun pregătit de chef Cătălin Scărlătescu. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Cât costă un meniu de Crăciun pregătit de chef Cătălin Scărlătescu. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar
7

de Cristina Țapu,

Chef Cătălin Scărlătescu continuă să aibă o agendă încărcată, chiar și după ce a demisionat din cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Gătește la diferite restaurante, iar în perioada aceasta este foarte ocupat pregătind preparate de Crăciun pe care doritorii le pot servi la masa festivă. Atenție, însă! Prețurile nu sunt pentru orice buzunar!

Cătălin Scărlătescu muncește din greu în preajma sărbătorilor de iarnă

În ultimele luni, atenția publicului s-a concentrat asupra lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, după ce aceștia au refuzat să mai participe la filmările emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

În urma acestui refuz, postul de televiziune a întreprins măsuri legale împotriva celor trei, intentându-le un proces și cerându-le să își respecte contractele și să revină la muncă. Situația continuă să fie una incertă și s-a vehiculat că cei trei chefi au fost ofertați de către postul concurent al Antenei, PRO TV.

Între timp, chef Cătălin Scărlătescu nu a pierdut deloc timpul și a fost la fel de activ. Pe 2 decembrie, a gătit într-un restaurant, având o întâlnire cu Florin Dumitrescu. Ulterior, pe 4 decembrie, cei doi bucătari au colaborat la pregătirea unor mâncăruri. Acum, se pregătește intens pentru sărbătorile de Crăciun.

Cât costă preparatele specifice Crăciunului pe care Cătălin Scărlătescu le vinde

Cătălin Scărlătescu oferă gurmanzilor preparate pregătite cu grijă pentru masa de Crăciun, disponibile pentru comandă. Un meniu de 27 de sarmale create de maestrul bucătar costă 137 de lei, în timp ce un cozonac este disponibil la prețul de 99 de lei.

Există, de asemenea, opțiuni speciale pentru mesele festive: un pachet ce include un cozonac, 27 de sarmale și un kilogram de murături se comercializează la prețul de 236 de lei, în timp ce un alt pachet, cu 2 cozonaci, 27 de sarmale și 0,7 kg de friptură la tavă, poate fi achizițioant de către pofticioși la prețul de 409 lei.

scarlatescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Meseria mea de bază este bucătar”

Cătălin Scărlătescu a declarat că este dezamăgit de modul în care s-a încheiat colaborarea dintre el și Antena 1, dar a subliniat că viața merge înainte, cu bune sau rele. Pentru el televiziunea a reprezentat un avantaj prin care a ajuns mai rapid la inimile publicului, însă gastronomia este cea care îi oferă cea mai mare satisfacție.

„Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform celor de la Cancan.

Recent, Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de comentarii despre Mona Segall, după ce el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost dați în judecată de către Antena 1. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” și-a exprimat admirația pentru faimoasa producătoare, dar a subliniat și că nu a fost pe deplin înțeles de către echipa emisiunii și că oboseala a fost cea care l-a determinat să renunțe la proiectul atât de apreciat de către telespectatori.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton